اقشار نیازمند در دارایی متمولین و ثروتمندان سهیم اند/فرهنگ توجه به فقرا و نیازمندان باید در جامعه احیا شود
حجت الاسلام رشیدی کیا با اشاره به مسئله مهم اطعام نیازمندان و سبک زندگی اسلامی گفت: سهیم شدن اقشار نیازمند در دارایی های متمولین جامعه باعث بالا رفتن روحیه ایثار و تحکیم احساس مسئولیت پذیری در جامعه خواهد شد.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرسامام جمعه موقت گچساران در گفت و گو با آفتاب جنوب، با اشاره به معیار و شاخص بودن دغدغه محرومین داشتن و تلاش برای رفع شکاف طبقاتی برای قبول مسئولیت در نظام اسلامی، گفت: اسلام دین کامل با نگرشی اجتماع محور است که دوشعار درآن هیچ جایگاهی ندارد یکی اینکه به من مربوط نیست و دیگر هم اینکه به تو مربوط نیست.
حجت الاسلام محمد سعید رشیدی کیا در ادامه با اشاره به تبیین قرآنی و روایی سنت حسنه کمک به نیازمند، ایثار و از خود گذشتگی در جامعه،افزود: از دلائل وجود چنین دیدگاهی دراسلام توجه فوق العاده قرآن و اهل بیت علیهم السلام به مسئله اداره امور نیازمندان جامعه است.
امام جمعه موقت گچساران تصریح کرد:خداوند در برآورده کردن نیازافراد تحت تکفلش ناتوان و دست بسته نیست منتها از باب لطف و برطبق اقتضای زندگی اجتماعی افراد بشر، تک تک افراد جامعه را در این امر مهم سهیم قرار داده و با زبانی رسا دو بار در کلام وحی فقرای جامعه را در اموال و دارایی های متمولین سهیم می دانند.
وی درادامه با اشاره به مسئله مهم اطعام نیازمندان و سبک زندگی اسلامی نیز گفت: سهیم شدن اقشار نیازمند در دارایی های متمولین جامعه باعث بالا رفتن روحیه ایثار،تقویت باور به نقش وجایگاه مهم اجتماعی افراد و تحکیم احساس مسئولیت پذیری در جامعه خواهد شد.
رشیدی کیا در ادامه با اشاره به بیان سیره اهل بیت علیهم السلام در کمک به نیازمندان و اطعام فقرا و ایتام،تصریح کرد: اهل بیت علیهم السلام به عنوان دریافت کنندگان،حافظان و مجریان قوانین الهی خود اول عامل به این سنت بوده و هستند که نمونه بارز آن درجریان اطعام سه روزه خانوادگی حضرت امیرالمومنین علیه السلام،حضرت زهراسلام الله علیها و فرزندان مکرمشان است که از حد کرم و بخشش گذشت و به سرحد ایثار نائل شد که همان گذشت درحال نیازمندی است.
امام جمعه موقت گچساران افزود: دریافت مدال شرافت ابرار توسط این خانواده مومن به قضا و قدر الهی درچنین قضیه ای نشان دهنده اهمیت ویژه جایگاه اطعام فقرا و محرومین و مواظبت بر امرار معاش روزانه آنهاست، خداوند همگان را به تبعیت از این سیره حسنه موفق بدارد.
وی درادامه اظهارکرد: بنابراین همه باید در این زمینه احساس مسئولیت کنیم تا بخشی از مشکلات تهیدستان و محرومان جامعه مرتفع شود.
انتهای پیام