قصه پر غصه نان گران و خمیر آب رفته در یاسوج/ اُفت کیفیت نان بررسی شود
کیفیت نان و وزن پائین چانه در نانواییهای یاسوج صدای مشتریان را دراورد تا ضایعاتی های نان بیشترین بهره را ببرند.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس 7 آذر ماه امسال رئیس صمت کهگیلویه و بویراحمد از افزایش قیمت نان در این استان خبر داد تا در حالی که مردم به دلیل افزایش قیمت برنج قوت غالبشان همان نان شود مجبور به تمکین این قیمت ها باشند.
بر اساس این مصوبه نان بربری با وزن چانه 600گرم هزار و 300 تومان، لواش با چانه 180 گرمی 33۰ تومان، نان سنگک با چانه 60۰ گرم هزار و 4۰۰ تومان، تافتون 22۰ گرمی 4۰۰ تومان تعیین شد تا به اذعان شهروندان کیفیت پائین نان و وزن چانه ها هرگز رضایت شهروندان یاسوجی را جلب نکند.
یکی از شهروندان یاسوجی در گفتگو با صبح زاگرس با اشاره به اینکه مسئولان در تعیین قیمت ها وضعیت اقتصادی مردم را اصلا مد نظر نداشته اند اظهار داشت: مردم به اجبار و نیاز مجبور هستند نان را جهت تامین نیاز های سبد غذایی خود تهیه کنند اما به واقع آیا این قیمت ها با وزن چانه های اعلام شده یکسان است؟.
او گفت: کم فروشی در وزن چانه های نان شهر یاسوج مشهود است و مسئولان باید پاسخگوی این تخلف باشند.
وی در ادامه با بیان مشکلات کیفیت نان و دور ریزی که وجود دارد ابراز داشت: نانوایی ها نباید با کیفیت پایین نان سلامتی مردم را به خطر بیندازند.
در رابطه با وضعیت کیفیت و کاهش وزن نان در شهر یاسوج بسیاری از شهروندان با تماس با خبرنگاران ما ابراز گلایه می کنند و این در حالی است که رئیس صنعت، معدن و تجارت قیمت پائین نان را در گذشته دلیل کیفیت پائین و وزن کم نان ارزیابی و تاکید کرده بود با افزایش قیمت ها باید شاهد بهبود کیفیت باشیم.
یکی دیگر از شهروندان در گفتگوبا خبرنگار ما تصریح کرد: متاسفانه بعد از افزایش قیمت نان نه تنها کیفیت آن افزایش نیافته بلکه نسبت به قبل هم کاهش داشته است.
این شهروند گفت: ما از مسئولان و دستگاه های متولی، اتحادیه و صنف مربوطه درخواست داریم رسیدگی بیشتری بر کیفیت نان داشته باشند تا از اسراف و دورریز شدن آن جلوگیری شود.
وی اظهار داشت: ضایعات نان آن قدر زیاد است که در کنار پخت و مصرف نان حرفه جمع آوری نان های دورریز و خشک نیز بوجود امده و بنظر می رسد از شغل های پر درامد با نیروی کار زیادی است.
شهروندان یاسوجی با افزایش قیمت نان که به دنبال بالا رفتن قیمت حامل های انرژی و تورم موجود اعمال شد افزایش کیفیت نان را نیز مطالبه می کنند موضوعی که تحقق آن نیازمند عزم دستگاه های اجرایی از سازمان صنعت،معدن و تجارت، اتاق اصناف و اتحادیه نانوایان است تا با تشدید گشت های نظارتی و برخورد جدی با متخلفان زمینه تحقق آن فراهم شود.
انتهای پیام/