گروه: اخبار استان خبر: 199955 / تاریخ انتشار : 1401/1/1 ساعت : 14:56
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مطرح کرد؛

افزایش تولید، موجب رشد اقتصادی و عبور از تحریم هاست

نماینده زاهدان گفت:اگر تولید افزایش پیدا کند، رشد اقتصادی نیز به تبع آن رقم خورده و تورم نیز کاهش پیدا می کند و با تامین منابع مالی، کشور نیز در مسیر رشد اقتصادی و عبور از تحرم ها گام بر خواهد داشت.

 رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با صبح زاگرس  با گرامیداشت سال نو در خصوص بیانات مقام معظم رهبری و شعار سال ۱۴۰۱ گفت: رهبر انقلاب در سالهای اخیر به  تولید تاکید جدی داشتند و این تاکید در صحبت های معظم اله در سال ۱۴۰۱ نمود بیشتری داشت.

 

حسینعلی شهریاری مسئله تولید و ارتباط آن با دانش بنیان ها و اشتغال را در کلام رهبری را مهم خواند و افزود: مقام معظم رهبری  تولید را با اهمیت دانستند و بر روی ان تاکید دارند که به  اشتغال‌آفرینی منجر شود.

 

وی  یکی از دغدغه های جدی کشور، بیکاری جوانان دانست و تصریح کرد: با توجه به این  امر مهم باید به سمتی حرکت کنیم که رشد تولید همراه با  اشتغال ایجاد شود.

 

شهریاری با تاکید بر اینکه  وقتی تولید افزایش پیدا کند، رشد اقتصادی نیز به تبع آن  رقم خورده و تورم نیز کاهش پیدا می کند اذعان کرد: پس با تامین منابع مالی، کشور نیز در مسیر رشد  اقتصادی پیشرفته گام بر خواهد داشت و از تحریم ها عبور می کنیم.

 

نماینده مردم زاهدان در مجلس به مسئله شرکت های دانش بنیان اشاره کرد و اضافه کرد: بدون تردید با حمایت از دانش بنیان ها به رونق اشتغال و درامد زایی خیلی می توان کمک کند و با کمک دولت و مجلس هم  اگر موانعی بر سر راه تولید وجود دارد برداشته شود و تا با افزایش و تقویت دانش بنیان ها در جهت رشد تولید و اشتغال قدم های مثمر مثمری را در سال ۱۴۰۱ دارند.

 

شهریاری به بخش درگیر سخنان مقام معظم رهبری در خصوص  کرونا نیز  اشاره کرد و گفت: جامعه پزشکی و همت جوانان ایران توانستند با تمام  مشکلات و تحریم هایی که وجود داشت، وضعیت کرونایی کشور را به خوبی مدیریت کردند  و با یک همت جهادی با این بیماری مقابله کنند.

 

انتهای پیام/

تبلیغات سروش زیر خبر
کلیدواژه
نظرات | 0 نظر
captcha
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به “ صبح زاگرس” ما می باشد.