طرح مردمی سازی یارانه ها در راستای منافع کشور و مردم است
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها و توزیع عادلانه آن در راستای منافع کشور و مردم است و باید در این باره اقناع عمومی صورت گیرد.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس آیت الله سید نصیر حسینی نقش رسانه ها را در خصوص بیان زوایای ریز و درشت این طرح در جهت آگاه سازی مردم و اقناع آن ها برای اهمیت اجرای طرح بی بدیل و اثر گذار دانست .
وی افزود: نظارت و مدیریت طرح مردمی سازی یارانه ها و توزیع عادلانه آن ها بسیار مهم است و نباید بگذاریم سودجویان از این طرح سوء استفاده کنند.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: مردم استان از این موضوع خوشحال هستند که از این پس یارانه به جیب خودشان می رود، انحرافی نیست و مشکلات شان رفع می شود.
آیت الله حسینی تاکید کرد: همه دولت های قبل خواهان اجرای این طرح بودند اما به دلایل مختلف موفق به اجرا نشدند.
وی تاکید کرد: رسانه های معاند اصل نظام را هدف قرار گرفته اند و با بد جلو دادن طرح هدفمندی یارانه ها به دنبال ایجاد تشویش هستند.
انتهای پیام/