عکس نوشته
پیام خاص نماینده گچساران بعد از راهپیمایی مردم/خیزش کهگیلویه و بویراحمدی ها علیه آشوبگران+تصاویر
صبح زاگرس در این قسمت از عکس نوشته های خود به خیزش بزرگ مردم سرزمین زاگرس علیه آشوبگران اختصاص داده شده است.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس ،پیام خاص نماینده گچساران بعد از راهپیمایی مردم،مردم سرزمین دنا علیه آوشوبگران به پا خواستند،نخاله های ساختمانی پیمانکاران در سی سخت جان سرنشین موتور را گرفت،آقای استاندار قبول کنیم در انتصابات خوب عمل نشد و پیام تشکر فرمانده ارشد نظامی استان از نیروهای مسلح و مردم فهیم کهگیلویه و بویراحمد از جمله فتونیوز های صبح زاگرس است.
آقای استاندار باید قبول کرد انتصابات شما کارایی لازم را نداشت و بیشتر نمایندگان مجلس بر آن سوار بودند و تا توانستد یکه تازی کردند.
خبر عکس نوشته بالا را اینجا بخوانید
پیش از این توسط این رسانه در خصوص نخاله های رها شده پیمانکاران در خیابان ها سی سخت هشدار داده شده بود و اکنون به دلیل عرض کم خیابان بروز تصادف یک جوان جان خود را از دست داد.
خبر عکس نوشته بالا را اینجا بخوانید
فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد با صدور پیامی از عوامل برگزاری و افراد شرکت کننده در رژه نیروهای مسلح استان قدردانی کرد.
خبر عکس نوشته بالا را اینجا بخوانید
نمازگزاران شهر یاسوج بعد از نماز جمعه این شهر اقدام به راهپیمایی و محکومیت اقدامات آشوب گران کردند.
خبر عکس نوشته بالا را اینجا بخوانید
سید ناصر حسینیپور در مجلس شورای اسلامی در واکنش به حوادث اخیر در برخی شهرهای کشور بر همدلی و وحدت مردم تاکید کرد و گفت: دشمنان و منافقین توسط خود ملت حذف می شوند.
خبر عکس نوشته بالا را اینجا بخوانید
انتهای پیام
کلیدواژه
نظرات | 0 نظر