پزشک تخریبچی که شهیدشد
شهید قربانعلی جلیل جهادگری کوشا و از تخریبچیهای لشکر19فجر بود که نقش مهمی در عملیات بهواسطه مسئولیتش داشت.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس ،دوران کودکی و نوجوانی را همزمان با قیامها و مبارزات خونین سالهای ٤١ و ٤٢ سپری نمود و روحیه جوانمردی، شجاعت، فداکاری و ایثار را از نامداران جد و تبارش به ارث داشت.
نام شهید : قربانعلی نام پدر : جان محمد تاریخ تولد : ١٣٤٠ محل تولد : روستای جلیل تاریخ شهادت : ٧٣/٣/٦ محل شهادت بیمارستان نمازی شیراز زیارتگاه روستای جلیل
شهید دکتر قربانعلی جلیل در سال ١٣٤٠ هجری شمسی در خانوادهای اصیل و مسلمان و شیعهمذهب در دامن کوهستانهای شامخ استوار و پهندشتهای سرسبز و خرم و دلیر پرور عشایر جلیل چشم به جهان گشود.
تحصیلات ابتدایی را در کنار خانواده و نزد برادرش بهپایان رساند و سپس برای ادامه تحصیلات راهنمایی به شهرستان ممسنی (فهلیان) عزیمت نمود و با موفقیت تمام این دوران را پشت سر گذاشت.
در این دوران بود که نشانههای بزرگی و معرفت، شجاعت، شهامت، جوانمردی، فداکاری، سخاوت، اخلاق نیکو، تواضع و فروتنی در گل وجودش دمیدن گرفت، بهطوریکه همگان زبان به تحسین وی میگشودند.
تحصیلات دبیرستانی را در شهرستان گچساران و بخش پاشت که در آن موقع ازنظر علمی و فرهنگی زبانزد بود به اتمام رسانید و این دوران مصادف بود با اوجگیری مبارزات مردم و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی کشورمان که شهید دکتر جلیل نقش بسزایی در این راستا داشت ازجمله طراحان و عاملان و پیشروان راهپیماییها و همچنین تشکلهای اسلامی... بود.
در سال ١٣۵٩ یعنی پس از پایان تحصیلات نظری همزمان با شروع جنگ تحمیلی به خدمت مقدس سربازی اعزام شدند و تمام دوران خدمت سربازی را در مناطق غرب و جنوب به دفاع از اسلام و کشور اسلامی بهطور شبانهروزی در حملات و جنگهای متعددی ازجمله فتح خرمشهر و عملیات مناطق غرب شرکت فعالیت داشته و چه رشادتها و ایثارگریهایی از خود نشان داده که پارها مایه تضمین حیات رزمندگان و همسنگران خود در مقابل دشمن شده که این مسئله از چشم هیچیک از دوستان و همسنگران وی پوشیده نیست و پارها فرماندهان نظامی را با حرکت برقآسا و دشمنشکن خود به حیرت افکنده و به تحسین واداشت.
پس از اتمام دوران سربازی در سالهای ٦١و ٦٢ به مدت دو سال در جهاد سازندگی استان مشغول فعالیتهای خدماتی و عمرانی و خدمت به مردم محروم شدند و چندین بار از طرف جهاد سازندگی داوطلبانه به جبهههای جنگ اعزام شدند و در آخرین اعزام در سال ١٣٦٢ در لشکر ١٩ فجر بهعنوان فرمانده واحد تخریب مشغول مبارزه و رزم با کافران بعثی شدند و درنهایت در تاریخ ٦٢/١٠/١٨ مجروح گردید و به بیمارستان قائم اندیمشک اعزام و قریب دو هفته بستری و پس از مداوای ممکن مرخص شد.
چون وضعیت مجروحیت ایشان طوری بود که حضورش در جبهه ناممکن بود به شهرستان برگشت و درحالیکه از شدت مجروحیت نگران بود و نیاز به استراحت مستمر داشت در سنگر جهاد سازندگی مشغول به انجاموظیفه مجدد شد.
در سال ٦٣-٦٢ همزمان با خدمت در سازمان جهاد سازندگی در کنکور اعزام به خارج شرکت کرده و در رشته پزشکی قبول گردید و حدود یک سال را در کشور رومانی در رشته پزشکی به همرا
هی تعدادی از دانشجویان کشور تحصیل نمود.
پس از یک سال تحصیل در آن کشور با پیشنهاد دانشجویان ازجمله خود شهید دکتر جلیل (به علت نامساعد بودن موقعیت آن کشور با کشور اسلامی ایران) به کشور ایران برگشتند و چند سال باقیمانده تحصیل را در دانشگاه شیراز ادامه دادند و در سال ٧٣ که سال آخر تحصیل ایشان بود بهدنبال صبر و تحمل بر دوران مداوم مجروحیت خویش نهایتا پس از حدود شش ماه بستری مستمر در بیمارستان نمازی شیراز در تاریخ ٧٣/٣/٦ به لقاء حقتعالی شتافت و به خیل شهیدان جنگ تحمیلی پیوست.
انتهای پیام