گروه: اخبار استان خبر: 224089 / تاریخ انتشار : 1401/11/12 ساعت : 17:47
در گفتگو با صبح زاگرس مطرح شد:

بررسی وضعیت خسارات زلزله کهگیلویه از زبان فرماندار+صوت

فرماندار کهگیلویه گفت: وقوع زلزله های نسبتا شدید در شهرستان کهگیلویه به برخی از زیرساخت های این شهر خسارات وارده کرده است.

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع‌رسانی صبح زاگرس وقوع زلزله‌های نسبت شدید در شهرستان کهگیلویه به برخی از زیرساخت‌های این شهر خسارات وارده کرده است. در ۶ روز اخیر حدود ۱۰ مرتبه این منطقه لرزید.

بزرگ‌ترین زمین‌لرزه در این مناطق جمعه هفتم بهمن‌ماه ۱۴۰۱ به بزرگی ۴.۲ ریشتر ساعت ۱۳ و ۶ دقیقه و ۴۰ ثانیه بود و آخرین  زلزله ۳.۴ ریشتری حوالی ظهر روز کذشته سه‌شنبه، ۱۱ بهمن‌ماه ساعت ۱۴ و ۲۹ دقیقه و ۴۰ ثانیه در عمق ۸ کیلومتری زمین دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه را لرزاند.

 

در همین خصوص فرماندار کهگیلویه در گفتگو با صبح زاگرس در خصوص خسارات وارده گفت: زلزله به وقوع پیوسته در شهر دهدشت موجب خسارات به زیرساخت‌های آب و فاضلاب این شهر شد.

 

عبدالعزیز موسوی افزود: از مجموع ۱۰۰ درصد شبکه توزیع آب در شهرستان، ۵۲ درصد لوله‌های آزبست سیمانی و ۲۰ درصد آن از لوله‌های فلزی بی‌کیفیت است که عمر آن‌ها به بیش از ۴۰ سال می‌رسد.

 

وی با تأکید بر اینکه ۷۰ درصد خط لوله آب در این شهر فرسوده است تصریح کرد: از ۲۰۰ کیلومتر لوله انشعاب آب در شهر دهدشت، ۱۴۵ کیلومتر از لوله‌ها آزبست و فلزی بی‌کیفیت است که از رده خارج هستند که با کوچک‌ترین موردی مرتب دچار شکستی و هدر رفت آب می‌شود.

 

موسوی بیان کرد: زلزله‌های به وقوع پیوسته زنگ خطری برای به‌روزرسانی جدید خط لوله‌های آب این شهر است و اگر پس‌لرزه‌ای شدیدتر روبرو شویم، شهرستان دچار بحران جدی خواهد شد.

 

ادامه این گفتگو در فایل صوتی زیر آمده است:

 انتهای پیام/

تبلیغات سروش زیر خبر
کلیدواژه
نظرات | 0 نظر
captcha
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به “ صبح زاگرس” ما می باشد.