گروه: اخبار استان خبر: 224453 / تاریخ انتشار : 1401/11/25 ساعت : 10:02

آقایان نماینده مجلس مخاطب مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن شما هم بودید/این وضعیت بودجه مناسب این شور و حضور نبود!

نمایندگان کهگیلویه و بویراحمد که در سال‌های گذشته ادعای افزایش بودجه استان در زمان خودشان را داشتند و در رسانه هایشان با افتخار از آن سخن می گفتند، اکنون باید پاسخگو باشند.

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع‌رسانی صبح زاگرس روز گذشته آماری از میزان بودجه استان‌های مختلف کشور در سال ۱۴۰۱ منتشر شد که بر اساس آن، کهگیلویه و بویراحمد در رتبه آخر قرار داشت.

 

بر اساس این گزارش سه استان ایلام، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان شمالی حدود ۰.۸ درصد از کل بودجه استانی را به خود اختصاص داده‌اند. این در حالی است که این سه استان در آخرین گزارش مرکز آمار ایران جزو استان‌های با تورم بالا شناخته‌شده‌اند.

 

به‌طوری‌که نرخ تورم سالانه این سه استان در آبان ماه امسال به ترتیب۵۲ درصد، ۵۰.۵ درصد و ۴۹ درصد گزارش‌شده است که هر سه مورد از متوسط نرخ تورم کشور با رقم ۴۴.۴ درصد بالاتر است.

 

همچنین بر اساس این گزارش استان‌های فارس، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و خراسان رضوی، سمنان، مازندران، گیلان، آذربایجان شرقی، قم و البرز سرانه بودجه‌ای به‌اندازه ۲۰۱ تا ۵۰۰ هزارتومانی دارند.

 

درمجموع، اعداد و ارقام کلیدی بودجه سال آینده نشان می‌دهد که استان‌های محروم و مرزی کشور بودجه سرانه کمتر از ۲۰۰ هزار تومان دارند، حال‌آنکه تهران، یزد و بوشهر سه استانی هستند که بیشترین سرانه بودجه را در سال آتی در اختیار خواهند گرفت. 

 

کم توجهی به بودجه استان‌های محروم و مرزی آن‌هم در روزهایی که تورم در بیشتر این استان‌ها بالاتر از متوسط نرخ تورم کشور است، زمینه را برای افزایش شکاف طبقاتی و نابرابری فراهم می‌کند.

 

دراین میان نقش نمایندگان مجلس بیش از هر زمان دیگری است و نباید اجازه دهند استانی با محرومیت های کهگیلویه و بویراحمد در ردیف آخر دریافت بودجه و تخصیص سرانه باشد.

 

نمایندگان کهگیلویه و بویراحمد که در سال‌های گذشته ادعای افزایش سرانه و بودجه استان در زمان خودشان را داشتند و در رسانه هایشان با افتخار از افزایش بودجه استان سخن می گفتند، اکنون باید پاسخگو باشند که چرا کهگیلویه و بویراحمد با این شرایط محرومیت و تورم باید در آخرین رتبه استانهای کشور از لحاظ دریافت بودجه باشد.

 

مهدی روشنفکر، سید ناصر حسینی پور و سید محمد موحد و حتی نمایندگان پیش از آن‌ها که ریل‌گذاری این کار را انجام دادند باید به مردم استان پاسخگوی این وضعیت باشند و این را هم باید بدانند مخاطب مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن شما هم بودید و این وضعیت بودجه مناسب این شور و حضور نبود و اکنون نوبت شماست در یک سال و چندماه که از زمان نمایندگی شما باقی مانده است دین خود را به مردم ادا کنید.

 

انتهای پیام/

تبلیغات سروش زیر خبر
کلیدواژه
نظرات | 0 نظر
captcha
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به “ صبح زاگرس” ما می باشد.