روایت خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمدی از اشکها و لبخندها در سال ۱۴۰۱
تعدادی از خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمدی مهمترین خبرهای تلخوشیرین منتشر شده توسط خود در سال ۱۴۰۱ را بیان کردند.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاعرسانی صبح زاگرس سال ۱۴۰۱ با تلخیها و شیرینیهای مختلفی همراه بود و رویدادهای گوناگون از دید مردم و شهروندان هر کدام بهگونهای تفسیر شد، گاهی اشکها جاری شد و گاهی موج عمومی لبخند جامعه را فراگرفت؛ اما همه رویدادها و اتفاقات، درس زندگی، تجربه و ذخیره ارزشمند برای آینده است.
اقشار مختلف جامعه هرکدام واکنشهای مختلفی نسبت به رویدادهای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی و اقتصادی داشته و دارند و هرکدام متناسب با تشخیص و درک خود نسبت به آن موضوعات نقشآفرینی و عملکرد داشتند.
قشر خبرنگار و رسانه بهعنوان صدای افکار عمومی و پل ارتباطی بین مردم و مسئولان در بین اقشار مختلف جامعه متناسب با وظیفه خود اقدام به انتشار رویدادهای تلخوشیرین داشتند تا همگام با دیگر گروهها ایفای نقش کنند.
در همین رابطه تعدادی از خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با رسانه مردمی صبح زاگرس از رویدادهای تلخوشیرین خود در حوزه رسانه مطالبی را بیان کردند که مروری کوتاه بر آنها خواهیم داشت.
سردبیر خبرگزاری فارس در کهگیلویه و بویراحمد در خصوص خبرهای تلخوشیرین در سال ۱۴۰۱ گفت: در سال گذشته خبرهای مختلفی برایم خاطرهساز بود و این خبرهای تأثیر مختلفی را برجای گذاشت، اما خبر تلخ و ناراحتکننده که شنیدم و منتشر شد، سیل ویرانگر مونسان بود که قشر محروم با حداقل امکانات دچار خسارت شدند و حتی بخشی از عشایر از این سیل دچار زحمت و خسارات مختلفی شدند.
داریوش بهنیاء در خصوص مهمترین خبر شیرین و خوشایندش گفت: در سال گذشته خبرهای خوبی در حوزه اقتصاد و عمران، کلنگزنی و افتتاح مشاهده شد که با بهرهبرداری از آنها میتوان شاهد رشد و توسعه استان باشیم و پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد میتواند خبری مسرتبخش برای همه مردم استان ما باشد.
فعال رسانهای شهر یاسوج گفت: در سال گذشته خبرهای تلخ در حوزه دلار و اقتصاد زیاد شنیده شد؛ زیرا بخشهای مختلفی از جامعه متأثر از نوسانات قیمت دلار بود و این خبرها خوشایند نبود و امیدواریم مسئولان با تلاش و همت به دنبال بهبود وضعیت اقتصاد و معیشت مردم باشند.
جمشید ارجمند دیگر فعال رسانه ای استان در ادامه به یکی از خبرهای خوش در حوزه کاری خود در شهرداری یاسوج پرداخت و گفت: بعد از ۵۰ سال از شهرداری یاسوج، آسفالت برخی از معابر خاکی انجام گرفت و ایجاد نشاط و شوق برای مردم سبب خرسندی و شادی ما میشد.
خبرنگار و سردبیر سایت فصل جنوب در کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: متأسفانه سال گذشته اخبار خوش کم شنیدم و منتشر کردم؛ اما خبر شیرینی که شنیدم مهمتر از همه ساماندهی مجدد کارخانه قند یاسوج بعد از فراز و نشیبهای فراوان بود که میتواند سبب اشتغالزایی و رونق صنعت در استان شود.
صادق الهی به فوت صنعتگر هماستانی اشاره کرد و گفت: تلخترین خبر سال ۱۴۰۱ مرگ صنعتگر خوب هم استانی شهرام باقری بود که سبب ناراحتی ما شد.
خبرنگار سایت ایرنا در کهگیلویه و بویراحمد گفت: تلخترین خبری که در سال ۱۴۰۱ کار کردم مربوط به انتقال جسد زنی بود که در سایه نبود جاده ارتباطی نامناسب و آمبولانس با ماشین شخصی از یکی از روستاهای لوداب به مرکز لوداب انتقال داده شد و بعد از انتشار خبر احساس کردم شاید ما خبرنگاران آنگونه که باید تلاش نکردیم تا صدای مردم این روستا شنیده شود تا برای این مردم یک آمبولانس اختصاص داده شود و هر چند از زمان انقلاب تاکنون بینظیر بوده و این منطقه را از بنبست خارج کرده است هر چند تلاشها باید در این مناطق ادامه پیدا کند.
فهمیه قهرمانی تأکید کرد: شیرینترین خبر مربوط به مصاحبه با یکفرهنگی بازنشسته؛ یعنی حاجمحمد دانشآموز است، از زمان قبل از انقلاب صحبت میکرد و به عمق محرومیت و سختیهای آن زمان اشاره میکرد و با غرور از خدمات انقلاب و کارهای بزرگ انجام شده در مناطق مختلف استان میگفت و درسهای زیادی از این استاد یاد گرفتم.
انتهای پیام/