کد خبر: 194422
فرماندار دنا در گفتگو با صبح زاگرس:
929 واحد مسکونی در شهرستان زلزله زده دنا به بهره برداری رسید
فرماندار دنا از از بهره برداری از 929 واحد مسکونی در شهرستان زلزله زده دنا خبر داد و گفت: شهروندان زلزله زده در حال معرفی با بانک جهت دریافت 2 تسهیلات 40 و 50 میلیون تومانی هستند.

پناهی در گفتگو با  پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس در خصوص آخرین وضعیت بازسازی مناطق زلزله زده در دنا گفت: دو تسهیلات 50 میلیون تومان شهری و 40 میلیون تومان روستایی برای کمک به تکمیل واحدهای زلزله زده در شهرستان زلزه زده دنا به بانک جهت دریافت تسهیلات معرفی می شوند.

 

فرماندار دنا به حل مشلات 2 بانک که در پرداخت تسهیلات به زلزله زدگان دچار مشکلاتی بودند، اشاره کرد و افزود: تعداد 1333 واحد مسکونی در شهر و روستا در شهرستان زلزله زده دنا سقف آنها تکمیل شده است و از این تعداد 822 واحد شهری و 910 روستایی است.

 

وی به بهره برداری از 929  واحد مسکونی در شهر و روستا اشاره کرد و گفت: از تعداد واحدهای بهره برداری شده 427 واحد شهری و 502 واحد در روستاهای شهرستان دنا به بهره برداری رسیده است.

 

فرماندار دنا گفت: کسانی که زیربنای مناسبی برای واحدهای مسکونی خود در نظر گرفته باشند با دریافت تسهیلات 40 الی 50 میلیون تومانی بالای 75 درصد به بهره برداری می رسند اما کسانی که زیربنای واحد منزل مسکونی آنها بالای 160 متر است دریافت تسهیلات به همراه آورده خودشان سبب تکمیل واحدهای مسکونی آنها خواهد شد.

 

 

انتهای پیام/