به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس دوم مهر ۱۴۰۱ با حضور مسئولان شهرستانی، مهمان استانی، معلمان و دانش آموزان همزمان با سراسر کشور "زنگ مهر مقاومت" در هنرستان دخترانه فاطمیه دهدشت نواخته شد و دانش آموزان آغاز سال تحصیلی جدید را جشن گرفتند.
سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه در این آیین گفت: زنگ شروع سال تحصیلی جدید در شهرستان کهگیلویه به صورت نمادین همزمان با سراسر کشور در مدرسه فنی دخترانه دهدشت با حضور مسئولان، دانشآموزان و معلمان نواخته شد.
محمد حسین جمشیدی با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید و همزمانی آن با دفاع مقدس، افزود: این روزها یادگار، رزمندگان هشت سال تحمیلی است و طلیعه سال تحصیلی و جشن بازگشایی مدارس با این روزها با ارزش است.
وی با اشاره به اینکه بعد از ۲ سال وقفه اموزش حضوری به واسطه بیماری منحوس کرونا سال تحصیلی جدید به صورت حضوری اغاز شد تصریح کرد: امید است با همکاری اولیا و تمام ارکان مدیریتی، ستادی و همکاران با همدلی و مسئولیت پذیری به مسیر تحول جامعه منجر شود
جمشیدی با بیان اینکه یکی از تعاریف موفقیت کسب مهارت است، گفت: در بحث آموزش تمام ارکان آن طوری باید در کنار هم قرار بگیرند که دانش آموزان با پرورش و آموزش، مهارتها را کسب کنند و این مهم جز با همکاری اولیا میسر نمیشود.
این مسئول با اشاره به اینکه در سال تحصیلی جدید ۱۹ هزار و ۳۸۶دانشآموز دهدشتی راهی کلاس درس شدند ادامه داد: که از این تعداد ۹ هزار و ۲۳۹ دانشآموز دختر و ۱۰ هزار و ۱۴۷ دانشآموز پسر بودند که از این مجموع پایه اولیهای شهرستان یک هزار و ۸۷۳ دانشآموز را تشکیل می دهد.
امام جمعه دهدشت نیز با اشاره به اینکه انسانها با زحمت کشیدن به موفقیت میرسند گفت:خونهای زیادی برای برافراشته شدن پرچم جمهوری اسلامی به زمین ریخته شد و آینده این پرچم دست شما دانشآموزان است.
حجتالاسلام علی وحدانی فر با تاکید بر اینکه دانشآموزان با تلاشهای خود باید روز به روز ایران اسلامی را در دنیا سربلند کنند افزود: معلمان ، دانشآموزان در راستای علم اموزی به گونهای تربیت کنند که در قیامت بگوییم این تربیت حاصل تلاش ماست.
رئیس اداره اموزش کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز با اشاره به اینکه برای ارج نهادن به شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش، امسال زنگ بازگشایی آموزشی را در هنرستانهای سراسر استان آغاز کرده ایم، گفت: شعار امسال ( یک اموزش یک حرفه) برای نه گفتن به رشته تجربی که از امسال این استارت زده شد.
مفیدی با اشاره به اینکه اولیا اطلاع لازم در خصوص شاخه های فنی و کاردانش را ندارند و همین امر موجب برهم زدند تعادل اموزشی شدند، افزود: همین موضوع موجب شده که والدین بچه های خود را به رشته تجربی سوق دهندکه تاکنون برخی از دانش آموزان در سطح استان هنوز ثبتنام نکردند.
وی رشته های مهارتی تضمینی برای آینده شغلی دانست و تصریح کرد: والدین، اولویت دانش آموزان خود را نسب شاخه های فنی قرار دهند چرا که مهارت اموزی موجب می شود که فرد در کنار درس با مهارت آموزی می تواند در بازار کار شلغی برای خود دست یابد.
مفیدی تاکید کرد: اعتبارات خوبی امسال مدارس فنی جذب شده و از نظر تجهیز در هنرستان ها شاهد شرایط متفاتی خواهیم بود.
وی از معلمان و دانشآموزان خواست بعد از سه سال وقفه اموزش حضوری با رعایت پروتکل خا در مدارس و کلاس های درس حضور کنند تا شاهد تا شاید تعطلی مدارس در هیچ نقطه از استان نباشیم.