شهید سردار سپهبد حسین سلامی در میان مردم بهمئی حضور داشته و در یادواره شهدای این ایل شرکت کرده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ یادواره بزرگ شهدای ایل بهمئی در اسفند ماه سال ۱۳۹۷ باحضور بیش از ۲۵ هزار نفر در شهر لیکک برگزار شده بود که سرلشکر شهید حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران کشور در این مراسم باشکوه سخنرانی کرده بود.
شهید سلامی در آن زمان به عنوان جانشین سپاه پاسداران بود در این مراسم بینظیر از رشادتها، غیرت و جوانمردی مردم بهمئی تمجید کرده بود و گفت: مردم بهمئی پرچمداران شرافت و سلحشوری هستند.
یادواره شهدای ایل بهمئی به صورت زنده از شبکههای مختلف داخلی و خارجی پخش شد و سرلشکر شهید سلامی به نقش و جایگاه مهم ایل بزرگ بهمئی در دفاع از انقلاب اسلامی اشاره کرد.
علاوه بر این در سفر سردار سلامی به استان کهگیلویه و بویراحمد اعتبارات بالایی برای توسعه عمرانی شهرستان بهمئی در نظر گرفته شده بود که نشان از توجه ویژه سردار سلامی به مناطق محروم داشت.
قسمتی از سخنرانی تاریخی سردار سلامی را در ویدئو مشاهده کنید؛