
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان لنده از اعزام ۸۰ دانشآموز پسر لندهای به مناطق عملیاتی جنوب در قالب درس آمادگی دفاعی و اردوی راهیان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» امروز یکشنبه ۷ بهمنماه و در آستانه دهه مبارک فجر ۸۰ نفر از دانشآموزان پسر لندهای با حضور امامجمعه موقت، معاون فرماندار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنده، رئیس اداره آموزشوپرورش شهرستان لنده به مناطق عملیاتی جنوب در قالب درس آمادگی دفاعی و اردوی راهیان نور اعزام شدند.
روحالله ویسی در مراسم اعزام دانشآموزان پسر این شهرستان به مناطق عملیاتی جنوب کشور گفت: اردوی راهیان نور برای دانشآموزان فرصتی است تا از نزدیک مجاهدتها و رشادتهای رزمندگان را در طول هشت سال دفاع مقدس را مشاهده کنند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنده گفت: این اردوها برای میثاق دوباره دانشآموزان با شهدا و آشنایی بیشتر با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با همکاری سپاه و بسیج با آموزش و پرورش برگزار شده است.
ویسی افزود: در این اردوی بیش از ۸۰ دانشآموز پسر لندهای به مدت ۳ روز از مناطق مختلف عملیاتی در شلمچه بازدید و عهد و میثاقی با شهیدان دوران دفاع مقدس خواهند داشت.
تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- کهگیلویهوبویراحمد میعادگاه وفاداری به شهدای اقتدار
- سوغات آجری استاندار کهگیلویهوبویراحمد برای مردم دهدشت
- مصائب جاده «جدولغوره» یاسوج ادامه دارد!
- استواری ما، پاسخ به ناامیدی دشمنان است
- از دفاع مقدس تا جنگ 12 روزه
- سنگ تمام مردم ممبی برای شهدای اقتدار
- تهدیدی برای ایمنی و زیبایی شهر یاسوج
- شعار مرگ بر اسرائیل تجلی پیوند عاشورا ومقاومت
- ایجاد هزاران شغل با اجرای پروژه پتروشیمی گچساران
- گرامیداشت شهدای اقتدار در مصلی تهران
- مشاهده بیشتر