رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1404/03/08 Thursday - 2025 29 May الخميس ، 2 ذو الحجة ، 1446
ساعت
1404-03-06 20:23 شماره خبر : 13194
در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری مطرح شد؛

در اولین نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان بهمئی از اعطای ۲۱۰ میلیارد تومان تسهیلات استغالزایی توسط بنیاد برکت به این شهرستان خبر داده شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس اولین کارگروه اشتغال و سرمایه گزاری با مجری‌گری بنیاد برکت استان کهگیلویه و بویراحمد در سالن جلسات فرمانداری شهرستان بهمئی برگزار شد.

در این نشست مجری طرح‌های اشتغالزایی بنیاد برکت در کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال ۱۴۰۳ قریب به ۲۱۰ طرح خرد به مبلغ ۲۷ میلیارد تومان تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان به بانک‌های عامل معرفی شد که تاکنون ۱۷۰ طرح به مبلغ ۲۱۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی از طریق بانک‌ها به متقاضیان پرداخت شده است و تعداد ۶ طرح به مبلغ ۴۰ میلیارد تومان تا پایان تیر پرداخت خواهد شد.

سید علی سجادی با اشاره به سهم شهرستان بهمئی از منابع جز ۳ تبصره ۲ سهمیه استانداری افزود: در این خصوص ۶۳ طرح به مبلغ ۷ میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان بود که بطور کامل جذب شد.

وی با تاکید بر همکاری خوب برخی دستگاه‌ها و بانک‌ها در اجرای این طرح‌ها بیان کرد: انتظار می‌رود فرمانداران و مسئولان دیگر نیز برای تسهیل و تسریع در پرداخت تسهیلات، نهایت همکاری را داشته باشند.

سجادی افزود: در این راستا بانک ملی به عنوان بانک نخست و صندوق کارآفرینی به عنوان بانک دوم با ما همکاری داشتند.

وی از اختصاص سهمیه‌ای برای سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده، در سال آینده۲۱۰ طرح به مبلغ ۳۰ میلیارد تومان هست که ۱۰ طرح کارگاهی تا سقف یک میلیارد تومان و پنج طرح بنگاهی تا سقف چهار میلیارد تومان در این شهرستان اجرا خواهد شد.

سجادی افزود: طرح‌های اشتغالزایی در حوزه‌های مختلفی از جمله محصولات کشاورزی، بلدرچین، پرورش مرغ، ماهی، سردخانه، گلخانه، صنایع دستی و صنعتی تعریف شده‌اند که متقاضیان باید دارای مجوزهای لازم و استانداردهای فنی باشند.

مجری طرح‌های بنیاد برکت همچنین از آمادگی این نهاد برای همکاری با نهادهایی همچون سپاه پاسداران، جهاد کشاورزی و شهرداری‌ها خبر داد و گفت: هدف ما ایجاد اشتغال پایدار در مناطق محروم و کمتر برخوردار استان است.

سجادی در پایان خواستار همراهی بیشتر معاونان، فرمانداران و مسئولان استانی برای تحقق اهداف جهادی بنیاد برکت در منطقه شد.

در این نشست مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان بهمئی از اعطای ۳۲ میلیارد و ۸۸۵ میلیون تسهیلات در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۳ قریب ۲۴۸ طرح به مبلغ ۳۲ میلیارد و ۸۸۵ میلیون تومان در زمینه‌های مختلف اجرا شد.

رسول جهاندیده با اشاره به تعامل بانک های عامل با این نهاد گفت: در سال گذشته بانک‌ها با این نهاد تعامل خوبی داشتند که بانک ملی در این زمینه بیشترین تعامل را با ما داشته است.

وی خواهان تعامل بنیاد برکت با این نهاد شد و از آن‌ها خواست: تا تسهیلات اعطایی خود،را در سامانه رصد ثبت نمایند تا حق دیگران ضایع نشود.

جهاندیده در پایان از فرماندار شهرستان بهمئی درخواست نمود که مثل سال گذشته بانکهای عامل را پای کار بیاورد.

در ادامه نشست در این نشست مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه بهمئی از اختصاص ۱۱ میلیارد به تسهیلات اشتغالزایی در این شهرستان خبر داد و گفت: سپاه ناحیه بهمئی از منابع تبصره ۱۸ تعداد ۵۶ طرح به بانک معرفی شده است ولی تا الان پرداختی از طرف بانک‌های عامل صورت نگرفت.

ابوذر خوبی در ادامه گفت: تسهیلات بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۴ فقط در زمینه پنل خورشیدی است که انتظار می‌رود در ابن زمینه اطلاع‌رسانی صورت گیرد.

وی در پایان گفت: انتظار می‌رود بانکها در این زمینه همکاری نمایند.

در این نشست معاون عمرانی فرماندار بهمئی هدف از فعالیت بنیاد برکت را توانمندسازی اقتصادی معرفی کرد و گفت: بنیاد برکت در شهرستان بهمئی با اهداف معتددی از جمله توانمند سازی اقتصادی ، توسعه کار افرینی، اشتغال‌زایی، کمک به آبادانی در فضاهای آموزشی، فرهنگی، ارتقاءسطح سلامت و ارائه خدمات حمایتی به محرومان در این شهرستان فعالیت و حمایت می کند.

مهران مهربانی با اشاره به اجرای طرح‌های مختلف در شهرستان بهمئی گفت: این بنیاد با تمرکز بر رفع محرومیت در شهرستان در مناطق مختلف پروژه‌های اقتصادی را اجرا کرده‌است.

وی به اهداف بنیاد برکت در راستای توانمدسازی جامعه اشاره کرد و تصریح کرد: توانمندسازی اجتماعی یکی از اهداف اقتصادی بنیاد برکت است زیرا زمانی ک جامعه توانمند باشد شهرستان و به تبع آن استان و کشور توانمند خواهد بود.

مهربانی در پایان به طرح های اجراء شده در شهرستان بهمئی اشاره کرد از آنها تشکر کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهمئی گفت: مجموعه بنیادبرکت از زمان ورود به این شهرستان حمایت‌های خوبی از تسهیلات برای احداث و یا کمک به هزینه توسعه طرح‌های کشاورزی داشتند.

اکبر زکی‌نژاد افزود: بنیاد برکت در شهرستان بهمئی در زمینه اشتغال و تولید خدمات ارزنده ای را صورت داد.

وی با اشاره به شعار سال بیان داشت: باتوجه به نامگذاری سعار سال که سرمایه‌گذاری برای تولید است، همه ما نسبت به تحقق این شعار موظف هستیم با شناسایی پتانسیل و ظرفیت‌های شهرستان و اهمیت سنجی سرمایه گذاری برای احداث و همچنین حمایت از تولیدکنندگان فعال برای کمک به پایداری تولید و توسعه طرح آن‌ها کمک نماییم.

زکی‌نژاد در ادامه به تنش آبی شهرستان اشاره کرد و گفت: باتوجه به کم بارشی‌های اخیر و ایجاد تنش آبی شدید از مجموعه بنیادبرکت حمایت‌های تسهیلاتی در قالب کمک هزینه های مالی از جهت تأمین علوفه، تأمین نهادهای دامی و تسهیلات در زمینه آبیاری و زهکشی به باغداران و زراعت همکاری داشته باشند.

در جمع‌بندی نهایی فرماندار شهرستان بهمئی گفت: همه ادارات موظف هستند در خصوص اشتغال جوانان همکاری همه جانبه را داشته باشند.

لطف‌الله ایرمی به ایرادات بنیاد برکت در شهرستان بهمئی اشاره کرد و گفت‌: انتظار می‌رود بنیاد علوی درخصوص اعطای تسهیلات به مردم با مجموعه بخشداری‌ها و فرمانداری هماهنگی بیشتری داشته باشند.

وی در پایان گفت: مجموعه فرمانداری تمام قد از طرح‌های بنیاد برکت حمایت خواهد کرد.

 

در طول این نشست بخشداران سراسیاب‌یوسفی، ممبی و مرکزی خواهان همکاری بیشتر بنیاد برکت در اعطای تسهیلات کلان در حوزه‌های عمرانی، اقتصاد در روستاها شده‌اند.

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار