رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1403/11/01 Monday - 2025 20 January الاثنين ، 20 رجب ، 1446
ساعت
گزارش تصویری؛

فرمانده ارشد سپاه قدس با حضور در منزل جمعی از شهدای شهرستان بهمئی با اعضای خانواده این شهدای والامقام دیدار و گفتگو کرد‎.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ تکریم خانواده شهدا به‌ویژه پدران و مادران شهدا یک وظیفه همگانی و اصل مهم در نظام اسلامی است که موجب تقویت فرهنگ ایثار در جامعه می‌شود که مسئولان شهرستانی، استانی و کشوری در مناسبت‌های مختلف از این خانواده‌های معظم و معزز شهدا دیدار و گفتگو می‌کنند.

در همین راستا سرتیپ عوض شهابی‌فر فرمانده ارشد سپاه قدس در سفر به شهرستان بهمئی به همراه سرهنگ مهدی غلامی‌نژاد فرمانده سپاه ناحیه بهمئی و علی محمدی فرماندار این شهرستان با حضور خود در منزل جمعی از شهدای شهرستان بهمئی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آنها با خانواده این شهدای معظم دیدار و گفتگو کردند.

 در حاشیه این سرکشی‌ها سرتیپ عوض شهابی فر تکریم خانواده شهدا را موجب عزت و افتخار دانست و گفت: خدا را شاکریم که فرصت دیدار با خانواده شهدای والامقام این شهرستان همزمان با ایام فاطمیه و شهادت بی بی دوعالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها فراهم شد.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند: «شهید قله و مادر و پدر شهید دامنه‌ساز آن هستند» گفت: پدران و مادران شهدا قابل الگو سازی برای جامعه هستند و تکریم خانواده شهدا موجب عزت و سربلندی کشور خواهد شد.

فرمانده اسبق سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد با قدردانی از مجاهدت‌های شهدا و خانواده معزز آن‌ها گفت: هدف از دیدار با خانواده‌های شهدا تجدید عهد و پیمان با آرمان‌های شهداست تا به شهدا بگوییم ما رهروان شما هستیم و برای اینکه پا جای پای شما بگذاریم نیازمند دعایتان هستیم.

شهابی فر تکریم خانواده شهدا را امری ضروری دانست و گفت: ما امروز هرچه در سطح بین الملل کسب کرده ایم همه را مدیون خون پاک شهدا، صبر و استقامت خانواده‌های شهدا هستیم و هیچ شکی در آن نیست و دیدار با خانواده شهدا برای ما مسئولان بعنوان خادمین مردم موجبات قوت قلب است و عیادت والدین شهدا و تکریم آنان وظیفه‌ای دینی برای ما است.

تصاویر تکمیلی را مشاهده کنید:

اخبار مرتبط
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

آخرین اخبار