رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
چهارشنبه 1404/02/17 Wednesday - 2025 07 May الأربعاء ، 9 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1404-02-16 20:32 شماره خبر : 12614
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنده:

به مناسبت گرامیداشت هفته معلم، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنده به همراه نماینده ولی فقیه و جمعی از کارکنان با مدیر و کارکنان آموزش و پرورش این شهرستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«صبح زاگرس» همزمان با دهه کرامت و به مناسبت گرامیداشت هفته معلم، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنده به همراه نماینده ولی فقیه و جمعی از کارکنان با رئیس و کارکنان آموزش و پرورش این شهرستان دیدار و گفت‌وگو کردند.

روح الله ویسی در این دیدار ضمن تبریک هفته معلم از زحمات و تلاش‌های مجموعه آموزش و پرورش در جهت ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان تقدیر و تشکر کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج لنده گفت:توجه به امر تعلم و تربیت در جامعه یکی از مهمترین مسائل و مباحثی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی افزود:تکریم مقام شامخ معلمین تکریم یک فرد نیست بلکه تکریم اندیشه و دانایی است چرا که این معلمین هستند که زمینه رشد و تونایی علمی دانش آموزان را در جامعه فراهم می کنند لذا باید این قشر فرهیخته همواره در جامعه تکریم و تجلیل شوند.

در ادامه عبدالرحیم اهنین جان با قدردانی از حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان لنده و مجموعه کارکنان گفت: سپاه پاسداران امید همه مستضعفان عالم است چرا که نه تنهایک نیروی نظامی کارامد است بلکه در قلوب همه ملت ایران و جبهه مقاومت جای دارد.

رئیس اداره اموزش وپرورش شهرستان لنده گفت: همکاری و همراهی مجموعه های مختلف سپاه ناحیه لنده به خصوص بسیج فرهنگیان و دانش آموزی در حوزه های مختلف قابل تقدیر است.

در پایان این نشست نیز به مناسبت روز معلم از رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان لنده به نمایندگی از همه فرهنگیان شهرستان تجلیل شد.

تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار