
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از تولید ۸۰ هزار تن گندم و جو و ۱۱ هزار تن بذر اصلاح شده در استان خبرداد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس، پیش از ظهر امروز جلسه شورای کشت شهرستان لنده با حضور معاون سازمان زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان، معاون فرماندار و بخشداران مرکزی و موگرمون و رؤسای ادارات جهاد کشاورزی، امور عشایری، بانک کشاورزی، منابع طبیعی و تعزیرات حکومتی و کارشناسان جهاد کشاورزی و بیمه در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
در ابتدای این جلسه عطب اله بیژنی نسب با ارائه گزارشی از فعالیتهای ستاد کشت شهرستان لنده گفت: هرساله قبل از شروع فصل کشت شهرستان که نیمه آبانماه شروع میشود جهت برنامهریزی و آمادگی لازم برای تهیه کود موردنیاز، بذور اصلاح شده، تعیین قیمت ادوات کاشت کشاورزی، تشکیل کلاسهای آموزشی برگزار میشود.
وی افزود: یکی از برنامههای وزارت جهاد کشاورزی در فصل پاییز با موضوع ترویج بهرهوری الگوی کشت ملی محصولات زراعی کشت پاییزه در سال تحت سه عنوان: اطلاعرسانی و آگاهیبخشی در خصوص کشت الگوی ملی جهت اجرا در سطح شهرستان و آمادگی کارشناسان پهنه برای ثبت کشاورزان در سامانه جهش تولید در دیمزارها و کشت قراردادی و ارائه راهکارهای عملی و انتقال دانش و فن آوری نوین برای افزایش بهرهوری کاهش مصرف آب و بیمه محصولات کشاورزی و مخاطرات آن برگزار میشود.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان لنده گفت: در سال گذشته مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان لنده نسبت به تعهدات مشخص شده در قالب جهش تولید در دیمزارها در سطح ۴ هزارهکتاری و کشت قراردادی در سطح ۲۰۰ هکتار بهصورت صددرصد موفق عملکرد و توانست خدمات آموزشی ذیل را در مدت کشت و داشت ارائه دهند.
وی افزود: اجرای برنامه روز مزرعه ۱۵ مورد با آموزش ۱۹۸ نفرروز، اجرای دورههای ترویجی ۳۲ دوره با آموزش ۱ هزار و ۳۵۰ نفرروز، اجرای کارگاه ترویجی ۱۵ مورد با ۳۶۵ نفرروز، آموزشهای انفرادی چهرهبهچهره به تعداد ۸ هزار و ۱۶۴ نفر و ۶ نفر برگزیده برتر بخشهای مختلف کشاورزی از مهمترین اقدامات حوزه ترویج بوده است.
بیژنی گفت: توزیع ۵۰۰ کیلوگرم کود NPK و ۴۰۰ لیتر کود بذر مال با پایه فسفر و توزیع ۲ تن جو اصلاح شده رقم فردان و ۳۰ تن گندم اصلاح شده کوهدشت، دهدشت، کریم و چمران و درخواست مدیریت جهاد کشاورزی از مسئولین استانی جهت پیشگیری و رفع مشکلات آینده کشاورزی شهرستان از دیگر مواردی بود که پیگیری شد.
وی خاطرنشان کرد: تخصیص سه دستگاه کمباین به شهرستان و همکاری جهت راهاندازی فروشگاه سموم شهرستان، تعیین و تکلیف تعاون روستایی برای مرکزخرید بذور مازاد بر مصرف کشاورزان، تشکیل تعاونیها و تشکلهای کشاورزی، ایجاد تثبیت نمایندگی تعاون روستایی در شهرستان از دیگر اقداماتی است که در حال اجرا است.
در ادامه نیز قنبر زکی نژاد بخشدار مرکزی لنده گفت: در بحث کمباین برای درو محصولات کشاورزی در فصل برداشت با مشکلات اساسی مواجه بودیم که امیدواریم نسبت به معرفی کسانی که متقاضی دریافت تسهیلات کمباین هستند باید سختگیری بیشتری صورت گیرد.
وی افزود: جادههای بین مزارع نیازمند بهسازی و تعمیرات اساسی هستند و از بنیاد علوی که در سالهای گذشته توانسته نهایت همکاری را با جهاد کشاورزی داشته باشد قدردانی میکنیم.
در ادامه نیز بخشدار موگرمون گفت: یکی از بزرگترین مشکلات ما در فصل برداشت بحث آتشسوزیهای بود که در مزارع کشاورزی بهواسطه کمبود کمباین و تأخیر در برداشتها صورتگرفته است.
وی افزود: باید تدابیر لازم برای حضور کمباینهای سهمیهای لنده بهگونهای اتخاذ شود که فرد دریافتکننده سهمیه ملزم به خدمترسانی در شهرستان باشد.
آخش در ادامه با گلایه از وضعیت آرد شرکت مارون گفت: بنده به بشخصه از وضعیت آرد توزیعی شرکت مارون گلایه دارم و خواستار جایگزینکردن آرد یاسوج بهجای شرکت مارون گچساران هستم و پیگیریهای خود را قطعاً انجام خواهم داد.
در ادامه نیز رئیس بانک کشاورزی شهرستان لنده گفت: برابر قانون بانک وظیفه دارد به فرد معرفی شده بر تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی از محل اعتبارات تکلیفی تسهیلات دهد و ما ابزاری برای الزام فرد متقاضی برای خدمترسانی به مردم در شهرستان نداریم.
وی افزود: این وثیقهها و تعهدنامههای محضری برای الزام فرد به ارائه خدمات به شهروندان باید در جهاد کشاورزی تعیین تکلیف شود.
در ادامه نیز احمدی مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: سال زراعی گذشته با تلاش خوب همه همکاران در جهاد کشاورزی توانستیم بیش از ۸۵ هزار تن گندم و جو و بیش از ۱۱ هزار تن بذر اصلاح شده تولید کنیم که همین امر باعث کسب رتبه خیلی خوب در سطح کشور برای استان شده است.
وی افزود: این موفقیت مرهون زحمات همه مجموعههای شهرستانی بهخصوص کارشناسان پهنه و همیاری شورای کشت و برداشت در شهرستانها است.
احمدی گفت: در طرح جهش تولید نیز یال گذشته ۶۹ هزار هکتار و با برنامهریزی صورتگرفته برای امسال بیش از ۸۰ هزار هکتار از اراضی شهرستانها زیر کشت گندم و جو، کلزا و دانههای روغنی خواهد رفت.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: امسال سهمیه کمباین استان ۷ دستگاه بود که باتوجهبه نیاز شهرستان لنده ۲ دستگاه به این شهرستان اختصاص یافت.
در ادامه نیز معاون فرماندار شهرستان لنده با قدردانی از تلاشهای صورتگرفته در جهت ارتقای سطح کمی و کیفی بخش کشاورزی گفت: بخش کشاورزی بهعنوان یکی از بخشهای مهم و استراتژیک است که همه باید برای تأمین زنجیره غذایی همراهی و همکاری کنند.
وی افزود: گندم و جو دو محصول مهم برای تأمین آرد مصرفی و نان مردم است که باید سعی شود در میزان تولید و بهرهبری از زمینهای کشاورزی برای افزایش سطح تولید نهایت همکاری با کشاورزان صورت گیرد.
دوستی گفت: توجه به بحث تأمین نیازمندیهای کشاورزان از جمله کمباین برای فصل برداشت باید بهگونهای عمل شود که حداقل یک ماه قبل از فصل برداشت هماهنگی برای حضور کمباینها برای برداشت محصولات صورت گیرد.
تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- پرواز اورژانس هوایی کهگیلویهوبویراحمد برای بیمار مارگزیده
- بازگشت به زادگاه پس از ۸۸ سال
- انتصاب جدید در دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویهوبویراحمد
- آبشار یاسوج؛ روایتگر جریان زندگی سرزمین زاگرس
- یک کهگیلویهوبویراحمدی مدیرکل بنیاد مسکن تهران شد
- رئیس اداره دامپزشکی بهمئی منصوب شد
- تغییرات مدیریتی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
- توضیحات دادستان یاسوج در رابطه با یک قتل
- سقوط از کوه ماغر یک مصدوم برجا گذاشت
- خداحافظ آقای قاضی
- غارت گیاهان کوهی در بهمئی
- ستارههای درخشان بهمئی؛ از تلاش تا تقدیر
- فوت قاضی خوشنام دادگستری کهگیلویهوبویراحمد
- گامی مؤثر در حذف خردهفرهنگهای اشتباه
- علت اولیه سانحه رانندگی قضات کهگیلویهوبویراحمدی
- وعده صادق ۱، زلزلهای در قلب رژیم صهیونیستی
- پلمپ ۲ مرکز غیرمجاز لابراتور دندانساز در یاسوج
- تقدیر خاص معاون استاندار از خدمات جاودان سیرت
- آغاز اجرای طرح پارکبانی در یاسوج
- توهین وقیحانه فرماندار شیراز به پرفسور ملک حسینی
- طرح بزرگ رعد قضایی در کهگیلویهوبویراحمد شروع شد
- با سندسازی و بیکیفیتی نمیتوان استان را ساخت
- تجلیل ویژه از کارگران کهگیلویهوبویراحمد
- دختران، طلایهداران توسعه و افتخار ایران
- معلمان کهگیلویهوبویراحمد مهمان رهبر انقلاب میشوند
- کشاورز سکاندار بهزیستی کهگیلویهوبویراحمد شد
- خورشید هشتم؛ از مشهد تا افق دلهای شیعه
- بازگشایی استخر کارگران پس از ۷۳۰ روز تعطیلی
- اسلحههای بیقانون؛ مهمان ناخوانده کوچههای شهر
- توطئه شوم دشمن؛ تخریب ارزشهای اخلاقی جوانان
- ساعت ۱۱:۰۰؛ زمانی که یک جنایت رقم خورد
- شهدا آرزو کردند، ما باید به ثمر بنشانیم
- سالگرد شهید رئیسی در کهگیلویهوبویراحمد برگزار میشود
- رقابت علمی ۵۲۸ داوطلب کنکور در لنده
- کشاورزان در تنگنا؛ قوانین پیچیده یا ضعف مدیریت؟
- امام رضا(ع)؛ دریای بیکران علم و کرامت
- قومیتگرایی مانع توسعه کهگیلویهوبویراحمد شده است
- اقدام شایسته و خداپسندانه پزشک کهگیلویهوبویراحمدی
- ایران شیعی و پیوند ناگسستنی با امام رضا(ع)
- شکوه محبت؛ جشن میلاد حضرت معصومه(س) در باشت
- بحران تأمین روغن در بهمئی؟
- امامرضا(ع)؛ وارث علوم باقری و اخلاق حیدری
- تغییرات مدیریتی در ایستگاه جهاد کشاورزی کهگیلویه
- حضرت معصومه (ع) پیامآور امید برای جامعه
- تجلیل از پرسنل بیمارستان شهدای باشت
- ضرورت راهاندازی مرکز تعویض پلاک در بهمئی
- دختران ایران، میراثداران کرامت در تمدن اسلامی
- چهره استانمان را خدشهدار نکنیم
- کاروان زیر سایه خورشید مهمان باشتیها میشود
- مشاهده بیشتر