رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/04/29 Sunday - 2025 20 July الأحد ، 25 محرّم ، 1447
ساعت
1404-04-29 13:40 شماره خبر : 14571
دمای هوا به ۴۸ درجه رسید؛

کارشناس سازمان هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مردم مناطق گرمسیری در هفته پیش‌رو افزایش دمای ۴۸ و در مناطق سردسیری تا ۴۱ درجه‌سانتی‌گراد و تندبادهای لحظه‌ای را تجربه خواهد کرد.

ولی بهره‌مند در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در خصوص وضعیت جوی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به بررسی و تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی و شاخص‌های جوی هواشناسی از امروز مورخ ۲۹/۰۴/۱۴۰۴ تا اواخر هفته آسمان استان غالباً صاف تا کمی ابری، گاهی همراه با افزایش سرعت وزش باد و در برخی مناطق تندبادهای لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس سازمان هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ضمناً طی همین مدت کاهش کیفیت هوا و خیزش گردوغبار خصوصاً در مناطق جنوبی و نوار غربی استان مورد انتظار است. 

وی افزود: به لحاظ دمایی، افزایش ملایم دما و ماندگاری هوای گرم پیش‌بینی می‌شود. وضع کلی هوا در مناطق سردسیری و مناطق گرمسیری استان به شرح زیر می‌باشد: روز یک‌شنبه(۲۹/۰۴/۱۴۰۴) صاف تا کمی ابری گاهی افزایش باد و تندباد لحظه‌ای و در برخی نقاط غبار رقیق را خواهیم داشت، همچنین روز دوشنبه (۳۰/۰۴/۱۴۰۴) صاف تا کمی ابری گاهی افزایش باد و تندباد لحظه‌ای و در برخی نقاط غبار رفیق مورد انتظار است، برای روز سه‌شنبه (۳۱/۰۴/۱۴۰۴) آسمان استان صاف، گاهی افزایش باد و تندباد لحظه‌ای و در برخی نقاط غبار رقیق پیش‌بینی می‌شود.

بهره‌مند افزود: وضعیت هوا در استان کهگیلویه و بویراحمد طی ۲۴ ساعت گذشته گرم‌ترین‌ نقطه استان لنده با بیشینه‌ی ۴۶/۶ درجه سانتی‌گراد، و یاسوج با کمینه‌ی دمای ۱۹ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین نقاط استان هستند.

وی بیان داشت: مردم هم‌استانی مناطق گرمسیری در هفته پیش‌رو افزایش دمای ۴۸ درجه‌سانتی‌گراد را تجربه خواهد کرد. همچنین در مناطق سردسیری دمای هوا تا ۴۱ درجه سانتی‌گراد نیز خواهد رفت، تندبادها و ورزش‌های باد شدید لحظه‌ای را نیز برای سراسر نیاط استان خواهیم داشت، برای تمام نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد ماندگاری هوای گرم و افزایش دما را تا ۴۸ درجه در مناطق گرمسیری خواهیم داشت. 

کارشناس سازمان هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از مردم عزیز هم‌استانی خواهشمندیم در این روزهای گرم و ناترازی انرژی و تنش‌آبی از مصرف بیش‌از اندازه انرژی خودداری نموده تا این روزهای گرم و سخت تابستان را با کمک و هگدلی و صرفه‌جویی همدیگر به پایان برسانیم.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!