
به مناسبت گرامی داشت سوم خرداد سالروز آزادسازی و فتح خرمشهر، از خانواده معظم شهدا در لیکک دیدار بهعمل آمد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزادسازی و فتح خرمشهر، روز مقاومت و پیروزی جمعی از مسئولان شهرستان بهمئی با جمعی از خانواده شهدا در شهر لیکک مرکز شهرستان بهمئی دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدارها که به همت معاونت فرهنگی و حفظ آثار ارزشهای دفاع مقدس سپاه ناحیه بهمئی و بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان بهمئی صورت گرفته بود، حجتالاسلام صلواتی امامجمعه لیکک، سرهنگ غلامینژاد فرمانده سپاه بهمئی، ایرمی فرماندار بهمئی، سالاریخرم مدیر بنیادشهید ووامورایثارگران، شکیبا معاونت پرورشی آموزش و پرورش و جمعی از پرسنل سپاه پاسداران حضور داشتند از خانواده شهید محمدرضا داستان و شهید محمد چروکی دیدار و گفتگو کردند.
شهید محمدرضا داستان در سال ۱۳۴۹ در روستای کندیده از توابع شهرستان بهمئی چشم به جهان گشود. تا کلاس پنجم ابتدایی تحصیل کرد؛ اما بهدلیل عدم امکانات آموزشی در منطقه جهت ادامه تحصیل راهی منطقهی دیگری شد و تا دوم دبیرستان درآن جا تحصیل نمود؛ اما عشق به دفاع از وطن او را از مدرسه و کلاس درس راهی دانشگاه جنوب کشور (جبهه) کرد و سرانجام پس از دلاوریهای فراوان در عملیات والفجر ۸ در منطقه فاو به شهادت رسید.
شهید محمد چروکی در ششم شهریورماه ،۱۳۵۱ در روستای علیعسکری از توابع بخش ممبی در شهرستان بهمئی به دنیا آمد. تا اول راهنمایی درس خوانــد. و از کلاس درس مستقیم دانشگاه عشق در جبهه حضور یافت سرانجام در تاریخ بیست وهفتم اسفندماه سال ۱۳۶۵ در شلمچه بر اثر اصابت تركش به شــهادت رســید.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- اعطای بالاترین نشان پزشکی به پزشک کهگیلویهوبویراحمدی
- اتحاد رمز پیروزی ملت ایران در برابر رژیمصهیونی
- مدنیزاده وزیر اقتصاد شد
- آمادگی مردم بهمئی برای دفاع از کشور
- کاهش کشت محصولات پر آببر در کهگیلویهوبویراحمد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- چرا بازنده این جنگ اسرائیل است؟
- پروژه حذف آمریکا از منطقه را دنبال میکنیم
- پویش #جانم_فدای_ایران در لیکک
- سفر رئیس جمهور به کهگیلویهوبویراحمد
- ایران به لیگ ملتها برگشت
- مشاهده بیشتر