سردار مثنوی مهمان خانواده شهیده تروریستی باشت شد

گزارش تصویری؛

سردار مثنوی مهمان خانواده شهیده تروریستی باشت شد

فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد به همراه جمعی از کارکنان سپاه فتح با خانواده شهیده فریده خوشنام از شهدای جنایان تروریستی دی ماه دیدار کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» سردار مثنوی فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد به همراه به همراه جمعی از کارکنان سپاه فتح حجت‌الاسلام والمسلمین امید گنجه امام‌جمعه شهرستان و حجت‌الاسلام والمسلمین محمد‌مهدی امیری مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه باشت با جمعی از کارکنان ناحیه مقاومت شهرستان با خانواده شهیده تروریستی باشت دیدار و از خانواده این شهیده والامقام تجلیل کردند

سردار مثنوی در این دیدار گفت: در سال‌های اخیر هجمه دشمنان و رسانه‌های معاند علیه اسلام و علمای اسلام به خصوص رهبرمعظم انقلاب شدت یافته و متأسفانه برخی از افراد تحت تأثیر القائات این رسانه‌ها دچار موضعگیری‌های ناصواب و غیرمنصفانه شده‌اند در حالی که مرور تاریخ نشان می‌دهد که در طول تاریخ ایران، هیچ‌گاه کشور ایران تا این حد در مسیر پیشرفت و توسعه در ابعاد مختلف قرار نداشته است.

فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: این یک قیاس مع‌الفارق است، امروز در نقاط استان هر چه دارند از خدمات ارزنده انقلاب اسلامی ایران است، استانی قبل از انقلاب چهار یا پنج کیلومتر آسفالت جاده‌ای داشتیم ولی الان به برکت انقلاب اسلامی همه روستاها از نعمت اب، برق، گاز و جاده آسفالت بهره‌مند هستند. 

وی در ادامه مطرح کرد: علی‌رغم مشکلات اقتصادی و معیشتی موجود،  البته کسی منکر برخی از اشکلات که همواره از سوی دشمنان و یا افراد ناآگاه همراه با بزرگنمایی و سیاه‌نمایی بوده نیست، ولی مردم به انقلاب وفادارند و مردم برای پایداری این انقلاب هزینه‌ها دادند، از هر پنج نفر در یک خانواده یک نفر داوطلبانه به جبهه جنگ رفته است.

وی در ادامه گفت: خوشبختانه در اتفاقات اخیر باشت دستخوش تغییرات قرار نگرفت و این نشان از همراهی و همدلی مردم و مسئولان در کنار هم دارد، مردم خودشان را وام‌دار انقلاب و نظام می‌دانند و پای این نظام و انقلاب هستند و خواهند بود.