رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/02/21 Sunday - 2025 11 May الأحد ، 13 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1402-09-22 23:42 شماره خبر : 1678
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد تشریح کرد:

رئیس آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد ماجرای ضرب و شتم دانش آموز یاسوجی را تشریح کرد.

کوروش دلشاد در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس گفت: مدرسه مورد نظر یک مدرسه غیردولتی است و تنها مدیر آن از نیروهای آموزش و پرورش است و بقیه عوامل و کادر آموزشی توسط تاسیس کننده مدرسه انتخاب می‌شود.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد گفت: طبق بررسی‌های انجام شده یکی از دبیران ریاضی و یکی از دانش آموزان مدرسه بحث کرده‌اند و معلم سیلی به دانش آموز زده است.

وی ادامه داد: سیلی باعث شده است که دانش آموز به صندلی برخورد و پیشانی‌اش نیز دچار ضربه شود.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان بویراحمد با بیان اینکه این موضوع را به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد گفت: تنبیه دانش آموز در عین حال که تخلف است جرم نیز محسوب می‌شود ، هیچ معلمی چه مدرسه دولتی و چه غیر دولتی حق تنبیه دانش آموز را ندارد.

دلشاد افزود: علاوه بر اینکه اولیای دانش آموز می‌توانند این موضوع را از مراجع قضایی پیگیری کنند،آموزش و پرورش نیز موضوع را بررسی و پیگیری خواهد کرد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار