گلایه مردم لیکک از قطعی و کمبود آب

پیگیری مشکلات مردم از سایت صبح زاگرس؛

گلایه مردم لیکک از قطعی و کمبود آب

شهر لیکک با جمعتی بالغ بر ۲۵هزار نفر جمعیت در حالی که کم کم شاهد افزایش دما هستیم، اما ساکنان بعضی مناطق این شهر از قطعی مکرر و کمبود آب رنج می‌برند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»، این روزها که هوا به سرعت درحال افزایش است قطعی‌های مکرر و نامنظم آب و همچنین اُفت فشار امان آنها را بریده است.

یکی از اهالی خیابان رهبری (روبروی پارک شهر)طی گفتگو با این پایگاه خبری گفت: متاسفانه چند روزی است که آب مورد نیاز مردم این محله بسیار کم و یا قطع و وصل می‌شود که پاسخگوی نیاز عمومی نیست.

یکی دیگر از اهالی همین منطقه گفت: این منطقه از گذشته تاکنون مشکل آب دارد و هر روز به مدت چند ساعت آب کاملاً قطع می‌باشد.

دیگری هم گفت: باتوجه به شروع فصل گرما، کمبود آب در این منطقه نمود بیشتری پیدا می‌کند، و در گرمترین فصل سال به اوج خود می‌رسد.

یکی از اهالی خیابان صیاد شیرازی نیز گفت: بدون اطلاع قبلی از صبح امروز آب قطع شد و هیچگونه آبی ذخیره نداشتیم، اطلاع‌رسانی می‌کردند که آب ذخیره کنیم.

لازم به ذکر است این پایگاه خبری پیگیری‌هایی با آب و فاضلاب بهمئی صورت داد، اما عدم پاسخگویی تماس و پیامک توسط متولیان مربوطه سبب شد تا نتیجه و دلایل مشخصی برای مشکلات آب دریافت نشود. هرچند این پایگاه خبری آماده دریافت پاسخ متولیان مربوطه است.(حق پاسخگویی برای متولیان محفوط می باشد).