رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
چهارشنبه 1404/02/17 Wednesday - 2025 07 May الأربعاء ، 9 ذو القعدة ، 1446
ساعت

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» سفیران امام مهربانی در ادامه برنامه‌های جشنواره «زیر سایه خورشید» طی مراسمی مورد استقبال باشکوه محبان اهل‌بیت علیهم‌السلام در گچساران قرار گرفتند.
عشق به امام رضا علیه‌السلام در دل‌وجان مردم دیار نفت‌خیز گچساران ریشه دوانده و پرچم بارگاهش در مکان‌های مختلف این شهرستان شور و حالی وصف‌ناشدنی ایجاد کرده است و جسم و جان مردمان این دیار را جلا بخشیدند.

حضور در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح، ادارات و نهادها؛ عیادت از بیماران بیمارستان بی بی حکیمه سلام الله علیها؛ حضور در مدارس کم برخوردار محله رادک؛حضور در جشن دانشجویی دانشگاه آزاد، حضور در  جمع کارگران صنعت نفت گچساران؛ حضور در ندامتگاه گچساران؛ دیدار با مردم منطقه خیرآباد،حضور در تاسیسات شماره ۴ شرکت نفت و حضور در جشن اجتماع مردمی در بوستان شهدای گمنام ازجمله برنامه‌های کاروان زیر سایه خورشید در این شهرستان خواهد بود.

کاروان خدام آستان قدس رضوی در این برنامه‌ها توزیع بسته‌های متبرک حضرت در فضایی معنوی، همراه با مداحی، قرائت صلوات خاصه حضرت رضا علیه‌السلام و توسل به حضرت علی بن موسی‌الرضا علیه‌السلام را داشتند و خادمین از صمیم قلب برای شفای بیماران و رفع مشکلات مسلمانان دعا کردند.

همزمان با دهه کرامت پرچم مطهر حرم رضوی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد به اهتزاز درآمده است.

تصاویری از این آیین را مشاهده کنید.

1404-02-16 08:42 شماره خبر : 12646 https://sobhezagros.ir/short/VvxwO