رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/03/16 Friday - 2025 06 June الجمعة ، 10 ذو الحجة ، 1446
ساعت
1403-09-24 10:59 شماره خبر : 9290
به‌منظور کیفیت‌بخشی به نان صورت گرفت:

پس از درج گزارشی مبنی بر بی کیفیتی نان در شهرستان لنده و تأیید فرماندار این شهرستان دوره آموزشی برای خبازان لنده‌ای برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» پس از درج گزارشی از سوی این پایگاه خبری با عنوان «داد مردم از بی کیفیتی نان در لنده» و تأیید فرماندار این شهرستان در خصوص بی کیفیتی نان جهاد کشاورزی، اداره صمت و اتحادیه خبازان و فرمانداری اقدام به برگزاری دوره آموزشی برای خبازان  لنده‌ای کرد.

در ابتدای این دوره آموزشی حمید عزیزی گفت: یکی از مصوبات شورای آرد و نان شهرستان لنده بحث آموزش خبازان بود که با پیگیری‌های لازم و همکاری اداره صمت و جهاد کشاورزی شهرستان لنده این مهم اجرایی شده است.

کارشناس امور اقتصادی فرمانداری شهرستان لنده افزود: امیدواریم بعدازاین دوره آموزشی شاهد ارتقای سطح کمی و کیفی نان در شهرستان لنده باشیم.

خدیش در ادامه گفت: توجه به بحث ارتقای سطح کمی و کیفی نان یکی از مهم‌ترین مباحثی است که حتماً باید تمام واحدهای خبازی در شهرستان‌های کهگیلویه و لنده رعایت کنند.

رئیس اداره صمت شهرستان‌های کهگیلویه و لنده گفت: وزن چانه، وزن کیسه آرد توزیع شده و حتی روند رسیدگی به خط تولید کارخانه و تعیین سهمیه برای خبازی‌ها بر اساس سامانه نانینو و نظارت بر آنان صورت می‌گیرد.

وی در ادامه تأکید کرد: اگر یک واحد خبازی به هر نحو در روند اجرایی پخت نان و یا توزیع آن با مشکل مواجه شود باید سریعاً با نماینده سامانه ارتباط برقرار کنند تا نسبت به ثبت و بررسی مشکل اقدام نماید تا از کسر سهمیه و مشکلات ناشی از آن با مشکل برخورد نکند.

در ادامه این جلسه آموزشی خبازان شهرستان لنده سؤالات خود را در خصوص مسائل مختلف در حوزه نان و کیفیت آن و سامانه نانینو مطرح کردند.

تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!