رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/03/16 Friday - 2025 06 June الجمعة ، 10 ذو الحجة ، 1446
ساعت
1403-06-21 10:32 شماره خبر : 7163
ناله درختان زاگرس در آتش سرخ جهل؛

دامنه آتش در کوه سفید لنده به علت سرعت وزش باد فراگیر شده و بخش‌های زیادی از جنگل‌های بلوط این منطقه در آتش همچنان می‌سوزد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» چند روزی است آتش‌سوزی‌های سریالی در حوزه کهگیلویه و لنده فعال شده است و بخش‌های زیادی از جنگل‌ها و مراتع این دو شهرستان را به طور هم‌زمان درگیر کرده است.

دو روز پیش‌وپس از نبردی چندین‌ساعته بخش زیادی از آتش‌سوزی در حوزه دم تنگ لنده و کوه سفید با تلاش نیروهای منابع طبیعی و سپاه و بسیج مهار شد؛ ولی از صبح امروز نیز بخش‌های زیادی از کوه سفید به سمت منطقه وحدت آباد موگرمون دوباره طعمه حریق شد.

 

بخشدار موگرمون دقایقی پیش در گفتگوی تلفنی با تأیید ادامه روند آتش‌سوزی گفت: متاسفانه حجم آتش‌سوزی به علت وزش باد شدید به‌گونه‌ای است که کنترل را از نیروهای عمل‌کننده در میدان گرفته است.

محمد ظاهر آخش گفت: تعداد افراد در میدان تنها ۷ نفر بوده و این در حالی است که حجم آتش‌سوزی بسیار گسترده‌تر از آن است که ما بخواهیم مقابله کنیم.

 

وی افزود: به علت گرمای شدید هوا و حرارت آتش تمام دستگاه‌های دمنده ازکارافتاده و استفاده از آنان باعث به مخاطره افتادن جان نیروهای منابع طبیعی خواهد شد.

بخشدار موگرمون تأکید کرد: انتظار داریم ستاد مدیریت بحران در شهرستان و استان هرچه سریع‌تر نسبت به اعزام نیروهای کمکی و تأمین آب و آذوقه برای نیروهای در میدان در منطقه کوه سفید اقدام نمایند.

وی در ادامه از عموم مردم و دوستداران طبیعت خواست تا در صورت امکان نسبت به اطفای حریق و جلوگیری از ادامه آتش‌سوزی‌ها در منطقه سریعاً کمک کنند.

انتهای خبر/

 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!