رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/03/17 Saturday - 2025 07 June السبت ، 11 ذو الحجة ، 1446
ساعت
1403-02-18 08:21 شماره خبر : 3998
رئیس شبکه بهداشت چرام خبر داد:

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام از راه‌اندازی بخش دیالیز شهرستان تا پایان فصل بهار خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» حسین جعفری در جمع خبرنگاران گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های انجام‌شده بخش دیالیز شهرستان چرام تا پایان فصل بهار راه‌اندازی می‌شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام بابیان اینکه فضای فیزیکی موردنیاز بخش دیالیز با همکاری مسئولان شهرستانی و استانی آماده‌شده است، افزود: دستگاه‌های بخش دیالیز نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی استان آماده‌شده و تا پایان خردادماه در این بخش نصب می‌شوند.

وی با توجه به‌ضرورت راه‌اندازی بخش دیالیز در شهرستان، عنوان کرد: تعداد 16 بیمار دیالیزی در شهرستان داریم که هفته‌ای دو تا سه بار نیاز به دستگاه دیالیز دارند و باید به شهرستان‌های هم‌جوار به‌خصوص کهگیلویه مراجعه کنند که با راه‌اندازی این بخش مشکل آن‌ها مرتفع می‌شود.

گفتنی است یک بیمار کلیوی 3 بار در هفته برای تصفیه خون باید دیالیز انجام دهد که به دلیل نبود بخش دیالیز بیماران کلیوی چرام در هفته باید سه بار برای انجام دیالیز به بیمارستان شهر دهدشت مراجعه کنند و این مشکلات زیادی را برای آن‌ها ایجاد کرده است.

انتهای خبر/

 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!