رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/03/17 Saturday - 2025 07 June السبت ، 11 ذو الحجة ، 1446
ساعت
1403-10-12 18:55 شماره خبر : 9743
وزیر ارتباطات:

وزیر ارتباطات و‌ فناوری اطلاعات گفت: یک جاهایی به دلیل عدم ورود به موقع عقب افتاده‌ایم این عقب‌افتادگی‌ها باید جبران شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» وزیر ارتباطات و‌ فناوری اطلاعات عصر امروز با نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد دیدار کرد.

آیت‌الله حسینی در این دیدار با اشاره به اینکه خوشحالیم که فرزندی از این سرزمین در جایگاه وزارت ارتباطات کشور معرفی شده‌است گفت:مسئله اینترنت و ارتباطات امروزه مسئله مهمی است که تقریباً همه امورات روزمره به آن گره خورده‌اند.

 

وی ادامه داد: شما از مشکلات استان واقف و آگاه هستید و می‌دانید که این استان چه ظرفیت‌هایی و چه مشکلاتی دارد، مشکلاتی که در فضای مجازی وجود دارد باوجود خدمات دهی بسیار مطلوب اما آثار فساد، طلاق عاطفی، خیانت‌هایی که گاهی اوقات اتفاق می‌افتد و... که این‌ها بخشی از آسیب‌های این فضا است.

 

آیت‌الله حسینی بیان کرد: اپلیکیشن‌های مجازی خارجی باید کنترل شوند زیرا این فضاها جنگ سختی را علیه دین، ارزش‌ها و خط قرمزهای جامعه ما شروع کردند که می‌طلبد اپلیکیشن‌های داخلی را تقویت کنیم و اپلیکیشن‌های خارجی را مدیریت و کنترل کنیم.

وزیر ارتباطات و‌ فناوری اطلاعات نیر در دیدار با نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: اساسا امروزه زندگی را بدون آب، خوراک و بخصوص ارتباطات نمیشه تصور کرد‌دور از ذهن نیست وقتی‌ می‌بینم حوزه مالی، پزشکی، درآمد و... بر بستر ارتباطات است.

 

سید ستار هاشمی افزود: به‌صورت جدی تلاش ما این است با نگاه به تأکیدی که مقام معظم رهبری بر عدالت دارند توسعه بستر ارتباطات را با نگاه به نگاه دینی، مذهبی و... در دستور کار داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: ما باید از فرصت‌ها بهترین استفاده را کنیم و از تهدید‌ها بپرهیزیم یا آن‌ها را مدیریت کنیم که بتوانیم این تهدیدها را به حداقل ممکن برسانیم زیرا تقریباً فضای مجازی شعبه کوچک‌تر از فضای حقیقی است.

 

وزیر ارتباطات و‌فناوری اطلاعات گفت: فضای مجازی ابعاد و اضلاع بسیاری دارد که این‌ها را باید در کنار هم ببینیم، فضای مجازی به‌سان کالبد شهری می‌ماند که بایستی روح در آن جاری شود، که این روح همان است که زیست را امکان‌پذیر می‌کند که مداوم باید مورد توجه قرار بگیرد و دستگاه‌های مختلف در کشور بایستی مسئولیت بپذیرند که در این فضا نقش ایفا کنند این عین واقیعتی است که در دنیا به صورت ویژه به آن پرداخته‌اند.

 

هاشمی افزود: اگر ما شاهد توسعه فناوری در دهه‌های اخیر هستیم وقتی آمده‌ایم چون شهید آوینی فناوری را به عنوان دوربین به رسمیت شناخته‌ایم و بر آن چیره و مسلط شده‌ایم، به تعبیر ایشان خلق حجاب تکنیک انجام داده‌ایم می‌بینیم که آثار فاخر و ماندگاری را در جامعه و کشور برجای گذاشته‌ایم که اگر نبود ظرفیت فناوری حتماً این آثار خلق نمی‌شد.

 

وی‌گفت: طبیعتاً تجربه‌ی زیستی ما به‌روشنی نشان می‌دهد که وقتی آمده‌ایم از ظرفیت استفاده کرده‌ایم این ظرفیت ظرفیتی بوده‌است که مخاطب خودش را پیدا کرده که مصادیق آن بسیار است. اگر نگاه می‌کنیم که مردم ما امروز از ظرفیت بسترهای توزیع  فیلم در کشور در قالب شبکه ملی اطلاعات دارند استفاده می‌کنند که مصادیق آن مثل فیلیمو مثل نماوا و موارد دیگر زیاد است به واسطه این‌که ذائقه مردم با محتوای تولید داخل انطباق پیدا می‌کند.

 

وزیر ارتباطات و‌فناوری اطلاعات ادامه داد: اگر در حوزه حمل‌ونقل ما داریم از ظرفیت جوان‌های توانمند کشور استفاده می‌کنیم دلیلش این است که به‌موقع ورود مؤثر داشته‌ایم امروز بسترهای حمل‌ونقل بسیاری در همین شهرهای ما است که توسط همین جوانان توانمند ما مدیریت می‌شود که خیلی قابل تقدیر است.

 

وی‌گفت: اگر در بستر استفاده از ظرفیت خرده‌فروشی ما ظرفیت‌هایی داریم دقیقاً بدیل و بدیل‌هایی برای آن در دنیا وجود دارد، جالب است بدانیم که خیلی از کشورها کماکان از آن سکوهای خارجی دارند استفاده می‌کنند ولی ما توانسته‌ایم که از ظرفیت داخل بر بستر شبکه داخلی کشور استفاده کنیم و این‌ها همه ظرفیت‌هایی بوده‌است که با تدبیر اتفاق افتاده است.

 

هاشمی تصریح کرد: یک جاهایی شاید به‌دلیل عدم ورود به‌موقع عقب افتاده‌ایم که بایستی این عقب‌افتادگی‌ها را جبران کنیم، عرض بنده بر این است که ما حتماً کمک می‌کنیم و در برنامه پیشنهادی به مجلس شورای اسلامی هم بر توسعه‌ی محتوا با وجود این‌که باورمان این است که حوزه فنی خیلی از باب تخصصی با محتوا مأنوس نیست ولی از باب حمایت حتماً حمایت می‌کنیم و این در دستور کار است که کار هم شروع شده‌است و به یاری خداوند متعال با قدرت و قوت ادامه پیدا خواهد کرد.

 

وی‌گفت: البته امیدواریم در این قالبی که طراحی انجام‌شده است و همراهی حداکثری سران قوا را به‌همراه دارد و برآمده با همان نگاه است و امیدواریم که با دعای خیر مردم و همه دلسوزان نظام در این مسیر بتوانیم گام‌های بلندی در راستای ارائه خدمت صادقانه به مردم عزیز برداریم.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!