
سخنگوی اورژانس استان کهگیلویه و بویراحمد از فوت یک کودک پنج ساله در تصادف خودروی سواری با عابر پیاده خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» هادی یوسفی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: ساعت ۱۶:۵۷ امروز دوشنبه هشتم مردادماه حادثه برخورد یک دستگاه خودروی سواری پیکان با عابر پیاده در جاده کمربندی یاسوج محدوده چنارستان به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ یاسوج اعلام شد.
سخنگوی اورژانس استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بلافاصله پس از اعلام این گزارش آمبولانس پایگاه اورژانس شهرک صنعتی یاسوج به محل حادثه اعزام شد.
وی افزود: در این حادثه یک پسربچه پنج ساله که به گفته حاضرین در حال عبور از عرض خیابان بود بر اثر برخورد خودروی سواری پیکان دچار جراحت شده بود که بلافاصله توسط اورژانس به بیمارستان شهید جلیل یاسوج منتقل شد، اما به علت شدت جراحات وارد شده با وجود تلاش تیم پزشکی در بیمارستان جان خود را از دست داد.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- اعطای بالاترین نشان پزشکی به پزشک کهگیلویهوبویراحمدی
- برپایی نمایشگاه کتاب و عکس در بهمئی
- ذبح 13 راس گوسفند در پویش نذر قربانی
- آتش به جان ارتفاعات تنگسریز بویراحمد افتاد
- 20 سال رفت، حلبیآباد هنوز مانده است!
- زجرهای که بر پارک جنگلی یاسوج تحمیل شد
- از اعدام نکنید تا اینستاگرام!
- اکبرآباد یاسوج در ترافیک گم شد!
- مراسم پرفیض دعای ندبه در لیکک
- در تنگه آزادی، بسیجیان نگهبانان طبیعت شدند
- اقامه نماز عید قربان در شهرستان باشت
- مشاهده بیشتر