رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/03/17 Saturday - 2025 07 June السبت ، 11 ذو الحجة ، 1446
ساعت
1403-05-30 02:38 شماره خبر : 6607
خادمی سیدالشهدا (ع) در عمود ۴۳۰؛

موکب کهگیلویه و بویراحمدی قاسم ابن الحسن (ع) در مسیر نجف - کربلا قرار دارد و در ایام منتهی به اربعین حسینی به زائران و دلدادگان حسینی خدمت‌رسانی می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» راهپیمایی باشکوه اربعین حسینی (ع) بزرگ‌ترین نماد همبستگی شیعیان و مسلمانان در سراسر دنیا است و همه‌ساله در روز‌های نزدیک به اربعین حسینی (ع) آغاز می‌شود.

در این اجتماع آخرالزمانی جمعیت زیادی از عاشقان حسینی (ع) و زائران حضرت اباعبدالله (ع) با پای پیاده از نقاط مختلف جهان باهدف زیارت حرم امام حسین (ع) راهی کربلای معلی می‌شوند. زائرین در این مراسم الهی اغلب مسیر نجف اشرف تا کربلای معلی را پیاده سفر می‌کنند تا  با مصائب خاندان عصمت و طهارت و عقلیه بنی‌هاشم حضرت زینب (س) ابراز همدردی و ارادت کنند.

در این مسیر موکب‌های حسینی (ع) از مناطق مختلف جهان بدون رنگ و نژاد خادم زوار می‌شوند تا در مسیر دلدادگی و ابراز ارادت به خاندان عصمت و طهارت خادمی کنند و خشنودی خداوند متعال را با خشنودی حسین ابن علی (ع) همراه با آمرزش و رحمت و ذخیره‌ای برای آخرت خود، کسب کنند.

یکی از موکب‌های خدمات‌رسان در مسیر اربعین حسینی موکب قاسم ابن الحسن (ع) است. این موکب کهگیلویه و بویراحمدی در کشور عراق و  بین دو شهر نجف و کربلا در عمود ۴۳۰ واقع شده است و آماده خادمی زائرین اربعین حسینی (ع) است.


موکب قاسم ابن الحسن (ع) در زمینه‌های صبحانه، نهار، شام و اسکان به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) خدمت‌رسانی می‌کند.

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!