
رئیس شبکه بهداشت بهمئی گفت: در پی گزارشهای مکرر مردمی و بیتوجهی متصدیان، ۳ واحد صنفی متخلف در سطح شهر لیکک مرکز شهرستان بهمئی مهروموم شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» پلمب یا مهروموم محل کسبوکار توسط نهادهای بهداشتی به معنای تعطیلی موقت یک واحد تجاری یا خدماتی است که به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی و قانونی مرتبط با سلامت عمومی صورت میگیرد. این اقدام معمولاً بهمنظور حفاظت از سلامت مصرفکنندگان و جامعه انجام میشود.
دلایل اصلی مهروموم مغازهها شامل تخلفاتی مانند نگهداری نامناسب مواد غذایی، عدم رعایت تاریخمصرف، آلودگی ظروف و تجهیزات، وجود حشرات و جوندگان، آلودگی آب و فاضلاب، نبود تهویه مناسب، عدم نظافت محیط کار و همچنین عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی در شرایط خاص مانند شیوع بیماریهای واگیردار است.
در همین راستا طی بازدیدهای مکرر بازرسین بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی سه واحد صنفی متخلف مهروموم شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» گفت: در پی گزارشهای مکرر مردمی و بیتوجهی متصدیان این صنوف به تذکرات بازرسان بهداشت و محیط این شبکه ۳ واحد صنفی متخلف در سطح شهر لیکک مرکز شهرستان بهمئی مهروموم شد.
دکتر دانیال ظفریزاده از مهروموم دو واحد نانوایی و یک واحد آرایشگاه زنانه در این بازدید خبر داد و گفت: نداشتن کارت تندرستی متصدیان و کارگران نانوایی، استفاده از کارگران فاقد کارت سلامت، عدم استفاده از لباس کار و کلاه منجر به مهروموم نانواییها در سطح شهر شد.
وی با اشاره به اینکه ارتقا و حفظ سلامت شهروندان از اهداف اصلی شبکه بهداشت و درمان است تصریح کرد: عدم نظافت روزانه، بیتوجهی به تذکرات بهداشتی بازرسان ما هنگام بازرسی و داشتن نواقص بحرانی از دیگر تخلفات این دو واحد نانوایی بود.
ظفریزاده تصریح کرد: در این بازرسی، بازرسان ما نیز یک واحد آرایشگاه زنانه را به دلیل تزریق ژل و بوتاکس توسط افراد غیرمجاز و فاقد صلاحیت بهداشتی طبق دستورالعمل گردش کار تخلفات ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مهروموم نمودهاند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی بابیان اینکه حفظ سلامت شهروندان مهمترین هدف شبکه بهداشت و درمان است عنوان کرد: بازدید از مراکز عرضه مواد غذایی، اماکن ورزشی، رستورانها و مراکز تفریحی بهصورت مستمر، شبانهروزی و حتی در روزهای تعطیل توسط بازرسان این شبکه مورد پایش و بازرسی قرار میگیرد.
ظفریزاده در پایان گفت: هرگونه تخلفات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهید تا بازرسان بهداشت محیط در اولین فرصت به شکایات شما رسیدگی کنند.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- اعطای بالاترین نشان پزشکی به پزشک کهگیلویهوبویراحمدی
- سفری تاریخی با تحولی شگرف در کهگیلویهوبویراحمد
- دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری
- راهاندازی پویش #برکت_حضور، #رهبرم_آمد
- دستگیری دومین مضنون شهادت محیطبان خائیز
- وقتی رهبر انقلاب مهمان چادرهای عشایر شد
- «اعتمادسازی» تاکتیک دروغین مذاکره با ایران
- دستگیری سارق حرفهای در بویراحمد
- بازار روز دهدشت، نقطه بحران فراموششده
- گلههای اهالی پسباغ ممبی از مسئولان
- زخمکاری یک بازارچه بر پیکر پایتخت طبیعت
- مشاهده بیشتر