رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
چهارشنبه 1404/03/14 Wednesday - 2025 04 June الأربعاء ، 8 ذو الحجة ، 1446
ساعت
1403-03-28 14:07 شماره خبر : 5072
شهروندخبرنگار؛

صاحبان خودروها به دلیل نبود مرکز تعویض پلاک در شهرستان باشت، مجبورند با تحمل خطرات جانی و مالی، برای تعویض پلاک به شهرستان‌های مجاور مراجعه کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«صبح زاگرس»در بازار خرید و فروش خودرو چه خریدار و چه فروشنده، هر دو باید پس از معامله به دفاتر تعویض پلاک مراجعه کنند.

 باشت با وجود داشتن شمار زیادی خودرو اما دایره تعویض پلاک ندارد و ایجاد این مرکز در این شهرستان از نیازهای ضروری شهرستان باشت می‌باشد. 

نبود مرکز تعویض پلاک در شهرستان باشت باعث شده تا روزانه تعداد قابل توجهی از صاحبان خودرو در شهرستان‌های مجاور و یا رهسپار مرکز استان شوند و این باعث اتلاف وقت، هزینه‌های اضافی، خطر جاده‌ای و ایجاد صف‌های طولانی در مرکز تعویض پلاک شده‌ است.

 صاحبان خودرو بدلیل نبود مرکز تعویض پلاک در شهرستان به ناچار برای کاری که در نهایت مدت کوتاهی باید در شهر خود به انجام برسانند، باید یک روز از وقت خود را در هوای گرم منطقه و خطرات شرایط جاده‌ در شهرستان‌های مجاور تلف کنند.

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار