رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/02/19 Friday - 2025 09 May الجمعة ، 11 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1404-02-19 15:03 شماره خبر : 12732
پیگیری‌های صبح زاگرس جواب داد؛

در پی انتشار گزارشی در خصوص کمبود روغن خوراکی در هفته گذشته از سوی صبح زاگرس امروز و در مرحله اول روغن خوراکی وارد شهر لیکک شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در ادامه پیگیری‌های رسانه‌ای و همراهی و همکاری و پیگیری‌های مسئولان شهرستان بهمئی مشکل کمبود روغن در این شهرستان تا حدودی در حال رفع است.

خبر درج شده از سوی رسانه «صبح زاگرس» با عنوان «بحران روغن در بهمئی» در هفته‌های گذشته و در پی کمبود روغن در سطح بازار این رسانه برابر رسالت ذاتی خود که پیگیری مطالبات مردمی در حوزه‌های مختلف خبری است این مهم را رسانه‌ای کرد که در کمتر از ۱۰ روز این مهم با همکاری و همراهی مسئولان اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان بهمئی به ثمر نشست.

مدیر اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان بهمئی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در خصوص آخرین وضعیت روغن در لیکک گفت: پیرو خبر این پایگاه خبری ودر راستای رفع کمبود کالای اساسی از جمله روغن خوراکی با پیگیری‌های روزانه با مسئولان استانی توانستیم تا حدودی مشکل کمبود روغن را در شهرستان برطرف نماییم.

فرزاد دموری در ادامه گفت: امروز چهار تن روغن مایع مخصوص سرخ‌کردنی مستقیم از کارخانه باقیمت مصوب دولتی وارد شهرستان بهمئی و بین مراکز عرضه توزیع شده است.

وی با اشاره به اینکه در روزهای آینده مجدد محموله روغن وارد شهرستان خواهد شد افزود: این محموله از طریق مغازه خواروبار فروشی شریعتی واقع در خیابان امام خمینی روبروی کمیته سابق یا تقاطع دین و دانش تحت نطارت بازرسان این اداره با قیمت مصوب دولتی توزیع خواهد شد.

 

 تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار