رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/04/08 Sunday - 2025 29 June الأحد ، 4 محرّم ، 1447
ساعت
1404-04-08 11:50 شماره خبر : 14047
در جلسه شورای اداری گچساران مطرح شد؛

فرماندار گچساران با تبریک پیروزی مقتدرانه نیروهای مسلح کشورمان برابر نظام سلطه گفت: ایران اسلامی مقابل دنیای کفر ایستادگی کرد و امروز با افتخار عنوان می‌کنیم که پیروزی ایران اسلامی افتخارآمیز است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» نشست شورای اداری شهرستان گچساران با هدف برنامه‌ریزی و هماهنگی مراسمات ایام محرم و بررسی مسائل عمومی شهرستان، با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در سالن فرمانداری برگزار شد؛ نشستی که با یاد شهدا، مرثیه‌سرایی و بیاناتی درباره نقش قیام عاشورا در هدایت مسیر انقلاب اسلامی همراه بود.

در آغاز این جلسه، کلیپی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی و تصاویری از شهدای حمله اخیر رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان پخش شد. همچنین، مرثیه‌سرایی شهادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام توسط مداح اهل بیت علیهم السلام «محمدرضا محمودی» از دیگر بخش‌های معنوی این نشست بود.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عنایت هاشمی‌منش امام‌جمعه گچساران، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تسلیت ایام محرم، گفت: پیروزی ایران اسلامی در برابر نظام سلطه را تبریک عرض می‌کنم و هفته قوه قضائیه را گرامی می‌داریم. جنگ ۱۲ روزه اخیر، جنگی مقابل یزیدیان زمان بود. بسیاری از وقایع تاریخ تکرار می‌شوند؛ بنابراین، بررسی عوامل قیام عاشورا می‌تواند به ما نشان دهد که امروز در کجای این مسیر و نهضت قرار داریم.

وی با تأکید بر اینکه اساس قیام امام حسین(ع) احیای امر به معروف و نهی از منکر بود، تصریح کرد: اگر امروز شاهد بی‌عدالتی، تبعیض، ظلم و جور هستیم، دلیل عمده آن ریشه در عوامل درونی دارد که در برخی افراد شکل گرفته است. امروز نیز جریان حق و باطل در تقابلند و باید بیش از پیش به مطالعه و درک پیام‌های عاشورا بپردازیم.

امام جمعه گچساران افزود: امام حسین(ع) فرمودند «مثـل من با مثـل یزید بیعت نمی‌کند»؛ این بدان معناست که این مسیر حسینی و یزیدی تا قیامت امتداد دارد. امروز نظام اسلامی ما مقتدرانه در این مسیر، با عزت حرکت می‌کند و انقلاب اسلامی با جانفشانی شهدا به رشد و تعالی رسیده است.

وی تأکید کرد: امام حسین(ع) هرگز زیر بار ظلم نرفت و عزیزترین افراد خود را در راه احیای اسلام ناب محمدی فدا کرد. امروز نیز انقلاب اسلامی با رهبری داهیانه مقام معظم رهبری در برابر جهان کفر ایستاده است. موشک‌های جمهوری اسلامی ایران، جلوه‌ای از غضب الهی بر رژیم صهیونیستی بود و این مسیر تا نابودی این رژیم منحوس ادامه خواهد داشت.

حجت‌الاسلام هاشمی‌منش با بیان اینکه ملت ایران زندگی با ذلت را نمی‌پذیرد، گفت: ما شاهد دشمنی‌های بسیاری علیه جمهوری اسلامی هستیم، اما این ملت چون به خدا توکل دارد، ایستادگی کرده و می‌کند. پیروزی امروز کشور ما از جانب خداوند متعال است. ایران اسلامی هیمنه رژیم صهیونیستی و آمریکا را در این جنگ شکست.

او افزود: امروز، برآوردن حوائج مردم و خدمت به آن‌ها، جهادی در راه خداوند است و خدمت‌گذاری به مردم، ادامه‌دهنده مسیر اباعبدالله(ع) محسوب می‌شود.

امام جمعه گچساران با اشاره به آغاز مراسمات ماه محرم گفت: از ابتدای ماه محرم، مردم خیمه‌های اباعبدالله الحسین(ع) را برپا کرده‌اند و انتظار می‌رود همه در برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسمات عزاداری تلاش کنند.نزدیک به ۸۰ هیئت مذهبی در سطح شهرستان فعالیت دارند که نشان‌دهنده عشق مردم به اهل بیت(ع) است.

وی همچنین به تشییع پیکر شهدای حمله اخیر رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: مردم حماسه‌ای آفریدند و نشان دادند که مسیر شهادت همچنان ادامه دارد و گفتمان، همان گفتمان انقلاب است. خون شهید بیدارکننده است و مردم ما امروز بیدار هستند.

هاشمی‌منش در پایان با تأکید بر اهمیت شعائر محرم گفت: مراسم روز تاسوعا و عاشورای حسینی در گچساران باید همچون سال‌های گذشته با شور و شعور برگزار شود و نماز ظهر عاشورا نیز امسال اقامه خواهد شد.

حسن اسکندری رئیس دادگستری این شهرستان در ادامه نشست شورای اداری، با اشاره به نقش رهبری در موفقیت‌های اخیر کشور اظهار کرد: عامل اصلی پیروزی ملت ایران در جنگ ۱۲روزه با نظام سلطه، تبعیت از ولایت فقیه بود. در این مسیر، فرماندهان و دانشمندان بزرگی را از دست دادیم اما تقابل با نظام سلطه همچنان با قدرت ادامه دارد.


وی با گرامیداشت هفته قوه قضائیه و سالروز شهادت آیت‌الله دکتر بهشتی در ۷ تیرماه، افزود: شهید بهشتی شخصیتی بود که هم در زمینه فقه و هم در حوزه حقوق از برجستگان زمان خود به شمار می‌رفت. قوه قضائیه نیز تاکنون شهدای بزرگی را تقدیم انقلاب کرده است که نام آنان همواره در تاریخ عدالت‌خواهی این کشور ماندگار خواهد ماند.

اسکندری در ادامه با اشاره به عملکرد مجموعه قضایی گچساران بیان کرد: در دادگستری این شهرستان، طی یک سال گذشته، به‌طور میانگین ماهیانه قریب به ۲ هزار پرونده در بخش دادگاه‌ها رسیدگی شده که نشان‌دهنده حجم بالای فعالیت این نهاد است.

وی تصریح کرد: بخش عمده‌ای از وظایف ما در حوزه حقوق عامه، امنیت اجتماعی و مبارزه با فساد متمرکز است و تلاش داریم با همراهی مردم و سایر نهادها، رضایتمندی عمومی را ارتقاء دهیم و عدالت را در جامعه نهادینه کنیم.

سرهنگ پاسدار ناصر صالحی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گچساران در ادامه نشست شورای اداری ، ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) و گرامیداشت هفته قوه قضائیه، اظهار کرد: آتش‌بس به معنای توقف موقت جنگ است، نه پایان آن. از این‌رو، هوشیاری و آمادگی در برابر دشمن همچنان امری ضروری و حیاتی است.

وی با تأکید بر لزوم آماده‌باش کامل مدیران و مسئولان، تصریح کرد: همه مدیران ادارات و دستگاه‌ها باید از آمادگی ۱۰۰ درصدی برای مواجهه با هرگونه تهدید و بحران برخوردار باشند، چرا که تقابل با نظام سلطه پایان نیافته و همچنان ادامه دارد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گچساران در پایان ضمن قدردانی از همکاری‌ها، گفت: از همه ادارات، نهادها و مجموعه‌هایی که دراین مدت با تمام توان پای کار آمدند، به نوبه خودم تقدیر و تشکر می‌کنم.

علی حسینی، مسئول روابط عمومی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران در نشست هماهنگی برنامه‌های محرم، از اجرای اقدامات متنوع فرهنگی و پشتیبانی در ایام عزای حسینی خبر داد و بر ضرورت تبعیت کامل از رهنمودهای مقام معظم رهبری برای خدمت‌رسانی به مردم تأکید کرد.

وی با اشاره به آغاز ماه محرم و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده از سوی شرکت نفت و گاز گچساران گفت: از روز نخست محرم، اقداماتی در حوزه پشتیبانی از هیأت‌های عزاداری آغاز شد که از جمله آن می‌توان به تأمین یخ برای هیأت‌ها، توزیع بیش از یک هزار پرچم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و نصب بنرهای حماسی با هدف امیدآفرینی در فضای عمومی، به‌ویژه در پی جنگ ۱۲ روزه اخیر، اشاره کرد.

وی افزود: اضافه بر این موارد اقلام و مایحتاج مورد نیاز در اختیار موکب‌ها و هیأت‌های عزاداری شهرستان قرار گرفت و برنامه‌های عزاداری و سوگواره تعزیه نیز در مساجد شرکت نفت و گاز گچساران برگزار می‌شود.

حسینی همچنین از برنامه‌ریزی برای ایام اربعین حسینی خبر داد و اظهار کرد: در راستای ادامه خدمت‌رسانی، پیش‌بینی تهیه و توزیع ۳ هزار بسته معیشتی برای اربعین انجام شده است.

مسئول روابط عمومی شرکت نفت و گاز گچساران در پایان تأکید کرد: جنگ ۱۲ روزه اخیر نشان داد که بیش از گذشته باید با تبعیت محض از رهبر معظم انقلاب، در مسیر خدمتگزاری بی‌منت به مردم گام برداریم.

ایوب مقیمی فرماندار گچساران در ادامه  ضمن تسلیت ایام محرم و شهادت جمعی از فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای ایران در جنگ با نظام سلطه، با اشاره به اقتدار ایران اسلامی گفت: از نیروهای نظامی، انتظامی، نیروهای امنیتی و بسیجیان تشکر می‌کنم که بدون ریا و به طور شبانه‌روزی زحمت می‌کشند و از همه دستگاه‌هایی که همراهی می‌کنند نیز سپاس‌گذاری می‌کنم.

وی افزود: در حال حاضر در شرایط آتش‌بس هستیم، اما ممکن است این آتش‌بس از طرف دشمن شکسته شود که بارها بدعهدی آنها را شاهد بوده‌ایم، لذا باید همچنان هوشیار باشیم و خودمراقبتی مورد توجه همه مسئولان باشد.

فرماندار گچساران ادامه داد: از مسئولان و همکاران اداری و رسانه‌ها، همه و همه خواهش دارم اطلاع‌رسانی قابل‌قبول در بحث اجرای مراسم گرامیداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه را که در صبح روز سه‌شنبه خواهیم داشت، انجام دهند چراکه مراسم باید باشکوه برگزار شود.

وی در ادامه با تبریک پیروزی مقتدرانه نیروهای مسلح کشورمان برابر نظام سلطه اظهار کرد: ایران اسلامی مقابل دنیای کفر ایستادگی کرد. صهیونیست‌ها حتی به حرف خودشان اعتقاد ندارند و بی‌پایه و بی‌اساس هستند و امروز با افتخار عنوان می‌کنیم که پیروزی ایران اسلامی افتخارآمیز است.
مقیمی افزود: هیچ کشور عربی نمی‌توانست تا سالیان دراز بلایی که ایران بر سر اسرائیل آورده و ساختمان موساد را ویران کرده، انجام دهد. موشک‌های ایرانی مسیر سختی را تا رسیدن به هدف طی می‌کردند. شهروندان اسرائیلی به التماس افتاده بودند و جمهوری اسلامی نشان داد که قدرتمند است.


وی گفت: کشورمان با قدرت با صهیونیست‌ها برخورد کرد و باید سرمان را بالا بگیریم، هرچند ما هم خسارت دیدیم اما جنگ، جنگ جهان کفر با ایران اسلامی بود.

فرماندار گچساران تأکید کرد: آمریکا شاید تأسیسات هسته‌ای را بمباران کرد، اما علم قابل بمباران نیست و خود کارشناسان و رسانه‌های دشمن معتقدند که تأسیسات هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست. فردو را تلاش دانشمندان و نخبگان ایران اسلامی ساخته‌اند. آن چیزی که برای کشورمان مهم است، همین اتحاد و همدلی است.

وی افزود: این جنگ واقعاً برایمان نعمت بود و همه سلایق را دور هم گرد آورد و حول محور ولایت و ایران جمع شدند.

مقیمی در پایان گفت: ترامپ به هیچ اصولی پایبند نیست و دشمن به ظرفیت رهبر انقلاب هم اعتقاد کامل دارد، لذا همه باید در هر عرصه‌ای گوش‌به‌فرمان ولایت باشیم. باید سنجیده حرف بزنیم و شکرگزاری و قدردان این اتحاد باشیم.

از حاشیه‌های قابل توجه این نشست، اهدای قاب عکس‌هایی منقش به تصویر مقام معظم رهبری از سوی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران به مدیران حاضر بود؛ اقدامی که با استقبال جمعی از مسئولان همراه شد و فضای معنوی خاصی به نشست بخشید.

تصاویر را مشاهده کنید.

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!