رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1404/03/26 Monday - 2025 16 June الاثنين ، 20 ذو الحجة ، 1446
ساعت
1404-03-26 14:28 شماره خبر : 13722
سردار تهرانی مقدم در گفتگو با صبح زاگرس:

برادر سردار شهید حسن تهرانی مقدم پدر موشکی ایران اسلامی گفت: دست قدرتمند نیروهای‌ مسلح جمهوری اسلامی ایران رژیم صهیونی را نابود خواهد کرد.

سردار محمد تهرانی مقدم در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» به حملات تروریستی رژیم صهیونی و به شهادت رساندن فرماندهان عالی‌رتبه ایران اسلامی و دانشمندان هسته‌ای اشاره کرد و گفت: همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند دست قدرتمند نیروهای مسلح رژیم صهیونی را نابود و بیچاره خواهد کرد و آن‌ها را هرگز رها نخواهد کرد.

برادر سردار شهید حسن تهرانی مقدم با ذکر خاطره‌ای از مقام معظم رهبری گفت: مقام معظم رهبری در دیداری که از خانه ما و عیادت از مادر بیمارمان داشتند به ذکر خاطره پرداختند و فرمودند: می‌خواهم خاطره‌ای از آقا حسن آقا بگویم که هنوز نشنیده‌اید.

تهرانی مقدم ادامه داد: حضرت آقا فرمودند «یک روز حاج حسن آقا (تهرانمی مقدم) پدر موشکی ایران ما را دعوت کرد و رفتیم تنگه هرمز، به‌یک‌باره موشکی را دیدیم که از زیردریا بیرون آمد، با دیدن این صحنه تعجب کردیم و به حاج حسن آقا گفتم این موشک از کجا شلیک شد، کجا می ره، چگونه می ره، چرا به من نگفتید؛ حسن آقا یک لبخندی زدند و به آقا فرمودند، مگر نفرمودید که اگر لازم باشد این ناوهای متجاوز آمریکایی را بزنیم و یا بعضی از این کشورهای منطقه خیلی از حد خودشان فراتر رفته‌اند که ما باید کوش آن‌ها را بپیچانیم، به این موشک‌ها، موشک غیب می‌گویند و معلوم نیست به کجا می‌روند و از کجا هم می آیند، ولی همان‌جایی که شما امر بفرمایید و دستور بدهید خواهند رفت.»

وی افزود: همان‌طور که می‌بینید امروز تیرهای غیب نیروهای جان‌برکف و مقتدر ایران اسلامی در همه‌جا هستند و عامل بازدارندگی برای دفاع از کیان جمهوری اسلام بوده و خواهند بود وی اگر می بنیم دشمن در شرایط فعلی با همه توان وارد شد اما نتوانست هیچ غلطی بکند، این به‌واسطه همین تیرهای غیبی است که به قلب تأسیساتشان و رگ‌های حیاتی آن‌ها خورده و انشاء الله تا محو این رژیم صهیونی ادامه خواهد داشت.

سردار تهرانی مقدم بیان داشت: همان‌گونه که اسرائیل باید از صحنه محو بشود، باید منتظر باشید، منتظر این عملیات غرورآفرین تا نابودی این رژیم مفلوک و آمریکای جنایتکار از منطقه باشیم.

وی در ادامه با ذکر خاطره‌ای سید مقاومت شهید سید حسن نصرالله گفت: در محضر سید حسن نصرالله بودیم و بعد از عملیات موفق آمیز دو سه‌ روزه مقاومت عیله رژیم صهیونی، ایشان به مشهد و زیارت امام رضا (ع) آمدند، وی در این سفر به دیدار آیت‌الله کشمیری رفته بودند و در همین لحظه وقتی شهید سید حسن را دیدم بسیار خوشحال بودند و به ما گفتند، آیت‌الله کشمیری در این دیدار مطالبی فرمودند، اول بشارت شهادت را دادند و دوم فرمودند جبهه مقاومت و عملیات مقاومت همچنان به‌سرعت پیش خواهد رفت و شما به آن قله پیروزی خواهید رسید، همان قله های که مقام معظم رهبری فرمودند ما به آن نزدیک شده‌ایم و آن‌هم تمدن بزرگ اسلامی و طلیعه ظهور موعود و سرور آقا امام زمان (عج) است.

وی ادامه داد: این‌یک وعده الهی است، در آیه‌ای شریفه‌ای آمده است ما بندگان خاصی را بر شما مسلط خواهیم کرد و باید شما دنبال سوراخ موش بگردید؛ پس باید بدانیم که آخر این ماجرا محو اسرائیل و تسلط بر آن منطقه خواهد بود و در آینده نه‌چندان دور برافراشته شدن پرچم اسلام در قدس شریف را خواهیم دید و درزمینهٔ ما هیچ شکی نداریم.

سردار تهرانی مقدم ابراز داشت: در روزهای آینده به ماه حزم و اندوه محرم نزدیک می‌شویم؛ آقا اباعبدالله در این ماه به شهادت رسید، آیا اسلام و شیعه از بین رفت، نه بلکه وسیع‌تر و جهان‌شمول‌تر شد، اسامی فرماندهان عالی‌رتبه‌ای که این روزها به شهادت رسیده‌اند، مقدمه آن پیروزی بزرگی است که می‌گویند نصر من الله و فتح قریب.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!