رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/02/13 Saturday - 2025 03 May السبت ، 5 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1404-02-13 09:18 شماره خبر : 12571
دومین حادثه مرگبار در روزهای اخیر؛

غرق شدن جوان ۲۲ ساله دهدشتی در رودخانه مارون، دومین حادثه مرگبار این منطقه طی روز‌های اخیر را رقم زد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» حادثه غرق شدن جوانی ۲۲ ساله از دهدشت در رودخانه مارون رخ داد که علیرغم تلاش نیروهای امدادی و مردمی، به فوت وی منجر شد.

این حادثه در محدوده تونل کوه پات روی داد و دومین مورد غرقشدگی در این رودخانه طی چند روز گذشته محسوب می شود.  

با گزارش وقوع حادثه، نیروهای هلال احمر، انتظامی و شهروندان داوطلب بلافاصله برای نجات این جوان وارد عمل شدند. با این حال، عمق زیاد آب و شرایط خطرناک رودخانه، مانع از موفقیت عملیات نجات شد.  

با توجه به تکرار حوادث مشابه، به ویژه فوت مرد ۴۵ سالهای که چند روز پیش در این رودخانه غرق شد، به گردشگران و شهروندان تأکید میشود از ورود به بخشهای عمیق، ناآشنا یا پرخطر رودخانه ها جداً خودداری کنند.

انتهای خبر

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار