رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1404/02/22 Monday - 2025 12 May الاثنين ، 14 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1404-02-21 10:27 شماره خبر : 12774
عکس‌نوشته‌های بیست‌ویکم اردیبهشت‌ماه؛

صبح زاگرس در این قسمت از عکس‌نوشته‌های خود به وعده نافرجام و بی سرانجام کلنگ‌زنی سایت مسکن مهر نجف آباد یاسوج و رها شدن این پروژه اختصاص داده شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»  کلنگ ماند؛ وعده ساخت خانه را باد برد!، ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌ها عامل انسانی دارد، گره‌های ناگشوده؛ هنر عشایر در پیچ‌وخم بی‌بازاری،پروژه فاضلاب شهرلنده در ایستگاه تعطیلی و خانه به دوشی ادارات در بهمئی از جمله عکس‌نوشته‌های صبح زاگرس است.

در ادامه پیگیری‌های سوژه‌های مردمی این بار به سراغ آخرین وضعیت روند اجرایی پروژه فاضلاب شهر لنده رفتیم که فاز اول آن به متراژ یک هزار و ۳۰۰ متر اجرایی و مابقی پروژه عملاً تعطیل شده است.(اینجا)

بسیاری از ادارات شهرستان بهمئی فاقد ساختمان اداری مناسب و در خور شأن کارمندان و ارباب‌رجوع هستند.(اینجا)

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: سه بازارچه بزرگ در سطح استان پیش‌بینی شده است، عملیات اجرایی دو بازارچه در شهرستان‌های دهدشت و گچساران به‌زودی آغاز خواهد شد.(اینجا)

استاندار کهگیلویه وبویراحمد در نشست ستاد بحران استان گفت:۹۵ درصد آتش‌سوزی‌ها عامل انسانی است و بخش عمده آتش‌سوزی‌های جنگلی عمدی است و باید با قاطعیت پیگیری شود.(اینجا)

 

 

سه سال از کلنگ‌زنی نهضت ملی مسکن یاسوج گذشت، اما زمین پروژه در خلف‌آباد همچنان دست‌نخورده است، وعده‌ای که با حضور رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله رئیسی داده شد، امروز فقط با کلنگی نمادین و سکوت مسئولین استانی همراه است.(اینجا)

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار