
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ضرورت حمایت همه جانبه از توسعه ورزش در این استان گفت: تقویت رشته های مختلف ورزشی از جمله فوتبال در این استان باید در اولویت مسوولان قرار گیرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در دیدار با اعضای هیات فوتبال این استان اظهار داشت: توسعه ورزش و توجه به جامعه ورزش نقش مهمی در نشاط اجتماعی و ارتقا سلامت جامعه دارد.
وی بر ارتقا زیرساختها برای توسعه ورزش و فوتبال در این استان تاکید کرد و گفت: ظرفیت های خوبی در رشته فوتبال وجود که می توان به توسعه استان کمک کند.
رحمانی عنوان کرد: فوتبال ورزش اصلی دنیا و حتی کشور بوده و یک فرصت است که جوانان را پای کار بیاوریم و باید برای این رشته ورزشی ظرفیتها شناسایی شوند.
وی تصریح کرد: این استان ۵۶ ورزشکار ملی، ۳۴ هزار ورزشکار سازمان یافته دارد که ۲۲ هزار نفر آنها آقایان و ۱۲ هزار نفر خانم هستند.
رحمانی با اشاره به فعالیت ۵۷ هیات ورزشی در مرکز استان و۲۷۰هیات در سطح شهرستان ها افزود: این ظرفیت نقش مهمی در توسعه و پویایی حوزه ورزش استان دارد.
وی گفت: به دلیل اهمیت ورزش باید به این حوزه توجه شود و مسائل و مشکلات ورزش و جامعه ورزشی استان احصاء، اولویت بندی و بررسی کرد که بخشی در استان قابل رفع است و بخشی هم در مرکز کشور پیگیری شود.
استاندار خاطرنشان کرد: انتظار میرود متولیان هیات فوتبال بدون هرگونه سیاسی کاری از همه ظرفیتها برای ارتقا ورزش استفاده کنند.
رحمانی ادامه داد: همه امکانات ورزشی استان در آموزش وپرورش، تربیت بدنی و دیگر دستگاه ها که مرتبط با ورزش است باید در خدمت ورزش باشند و باید همه ظرفیتها و استعدادها شناسایی و حمایت شوند.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- اعطای بالاترین نشان پزشکی به پزشک کهگیلویهوبویراحمدی
- وقتی رهبر انقلاب مهمان چادرهای عشایر شد
- نه شرقی، نه غربی؛ مسیر افتخار ملتی مقتدر
- 19مصدوم در تصادفات 24 ساعت گذشته کهگیلویهوبویراحمد
- همتی در جنجالسازی موفق بوده یا پستهای مدیریتی؟
- شوک سرمربی جدید اینتر به طارمی
- پل تنگ کبوتری مهریان در مسیر توسعه
- نقش هوشمندسازی در افزایش امنیت شهرستان لنده
- تکمیل مجتمع فرهنگی یاسوج در اولویت دولت است
- «سد کوثر»؛ ثمره راهبردی سفر رهبر انقلاب+ تصاویر
- سایه تاریکی بر بلوار «بهمنبیگی» گچساران+ تصاویر
- مشاهده بیشتر