رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/03/25 Sunday - 2025 15 June الأحد ، 19 ذو الحجة ، 1446
ساعت
1404-03-25 08:25 شماره خبر : 13686
استاندار کهگیلویه‌وبویراحمد:

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پاسخ قاطع ایران به اسرائیل غاصب، قدرت بازدارندگی کشور را نشان داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«صبح زاگرس» یداله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد شامگاه یکشنبه با نماینده ولی‌فقیه در این استان دیدار و عید امامت و ولایت را تبریک گفت و اظهار کرد: غدیر نقطه عطفی در تاریخ اسلام است که باید همواره به آن توجه ویژه داشت.

وی به تجاوز رژیم غاصب و جعلی اسرائیل به خاک جمهوری اسلامی اشاره کرد و با تسلیت به خانواده‌های شهدا خاطرنشان کرد: این اولین بار نیست که دشمن چنین دسیسه‌ای علیه جمهوری اسلامی ایران راه انداخته است. در طول چهل و هفت سال عمر انقلاب، همواره شاهد توطئه‌های دشمن برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی بوده‌ایم اما با درایت امامین انقلاب و همراهی مردم، گردنه‌های سخت را پشت سر گذاشتیم.

رحمانی بیان کرد: حادثه اخیر را هم با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و مقاومت ملت ایران به سلامت عبور خواهیم کرد و توطئه دشمنان به خودشان بازخواهد گشت.

وی با محکومیت این حمله گفت: رژیم اشغالگر قدس با این حرکت ناجوانمردانه بار دیگر جنایتکار بودن خود را به جهانیان ثابت کرد، اما پاسخ قاطع و خردکننده ایران، قدرت بازدارندگی نظامی و امنیتی کشورمان را نشان داد.

نماینده ولی فقیه در استان  کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با اشاره به فلسفه غدیر بر ضرورت تبعیت از سیره اهل بیت (ع) و تقویت وحدت اسلامی تأکید کرد و افزود: امروز دشمنان اسلام با توطئه‌های خود سعی در تفرقه‌اندازی میان مسلمانان دارند، اما امت اسلام با الگوگیری از غدیر، باید در مسیر وحدت و مقاومت گام بردارد.

آیت‌الله سید نصیر حسینی بر اهمیت نقش امامت و رهبری دینی در مدیریت جامعه تأکید کرد و گفت: در شرایط حساس کنونی، به‌ویژه در مواجهه با تجاوزات رژیم صهیونیستی، باید از تمام ظرفیت‌های مذهبی و دینی برای وحدت و مدیریت هوشمندانه جامعه استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: صهیونیست‌ها با این اقدام مذبوحانه سعی در پوشاندن شکست‌های خود دارند، اما ملت ایران و مقاومت اسلامی با هوشیاری، توطئه‌های آنان را خنثی خواهند کرد.

در این دیدار هر دو طرف بر ضرورت مقابله با هرگونه تجاوز و دفاع از تمامیت ارضی ایران تأکید و خاطرنشان کردند که دشمن هرگز به اهداف شوم خود نخواهد رسید.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!