رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1404/04/26 Thursday - 2025 17 July الخميس ، 22 محرّم ، 1447
ساعت
1404-04-26 12:17 شماره خبر : 14493
دیگر صدایش شنیده نمی‌شود؛

فضای رسانه‌ای بعد از شکست محمد بهرامی در راهیابی به هیأت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس دوازدهم حکایت از افول نفوذ این نماینده مجلس دارد که پیامدهای زیادی را برای آینده سیاسی این نماینده و حوزه انتخابیه‌اش رقم خواهد زد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» شکست محمد بهرامی در کسب موقعیت در هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس دوازدهم، صرفاً یک تغییر ساده در ترکیب کارشناسی کمیسیون‌ها نیست، بلکه نشانگر تحولی عمیق‌تر در جایگاه این نماینده و احتمالاً تغییر در معادلات سیاسی استان کهگیلویه و بویراحمد است. این رویداد را باید در چارچوب وسیعتری از تحولات سیاسی مجلس و تغییر الگوهای نفوذ در ساختار قدرت تحلیل کرد.

محمد بهرامی که خود را به عنوان یکی از چهره‌های مؤثر مجلس معرفی می‌کرد و از خود به عنوان نماینده تراز ملی یاد می‌کرد اکنون با چالشی جدی در حفظ جایگاه سیاسی خود مواجه است. این افول ناگهانی نبوده، بلکه حاصل فرآیندی تدریجی است.

اعتبار یک نماینده در مجلس صرفاً به سابقه و تجربه بستگی ندارد، بلکه تا حد زیادی به میزان اعتماد دیگر نمایندگان وابسته است. به گونه‌ای که نتیجه انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون انرژی از شواهد کاهش این اعتماد حکایت دارد. 

این تحولات پیامدهای مهمی برای نمایندگی استان کهگیلویه و بویراحمد دارد؛ کاهش قدرت چانه‌زنی یکی از عواقب این حذف است، از دست دادن موقعیت در کمیسیون تخصصی به معنای کاهش توانایی نماینده در پیشبرد مطالبات استانی است همچنین این اتفاق ممکن است به بازتعریف روابط قدرت در سطح استان بینجامد و فضایی برای ظهور چهره‌های جدید فراهم کند، هنگامی که یک نماینده از حلقه‌های تصمیم‌سازی دور می‌افتد، این مسئله می‌تواند به طور غیرمستقیم بر اعتبار دیگر نمایندگان استان نیز تأثیر بگذارد.

با توئجه به این اتفاق چند سوال اساسی مطرح می‌شود که پاسخ به آن‌ها نقش مهمی در آینده سیاسی محمد بهرامی دارد؛ آیا این نماینده مجلس می‌تواند با تغییر سبک کاری و تمرکز بر حوزه‌های تخصصی، جایگاه جدیدی برای خود تعریف کند؟ چگونه حامیان و بدنه انتخاباتی او به این تحولات واکنش نشان خواهند داد؟ آیا دیگر بازیگران سیاسی استان از این فرصت برای تقویت موقعیت خود استفاده خواهند کرد؟

شکست بهرامی در کسب موقعیت در هیأت رئیسه کمیسیون انرژی را باید نشانه‌ای از تحولی عمیق‌تر در نظام نمایندگی دانست. این اتفاق نه تنها بازتاب تغییر در الگوهای نفوذ در مجلس است، بلکه می‌تواند سرآغاز بازتعریف روابط سیاسی در سطح استان باشد. در چنین شرایطی، بهرامی با انتخاب‌های دشواری روبه‌روست: یا باید با بازنگری جدی در سبک کاری خود به بازیابی جایگاه بپردازد، یا به تدریج به حاشیه سیاست استان رانده شود. نتیجه این فرآیند نه تنها بر آینده سیاسی خود او، بلکه بر چگونگی نمایندگی منافع کهگیلویه و بویراحمد در مجلس تأثیرگذار خواهد بود.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!