
رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد از رشد ۵۲ درصدی بودجه شهرستان لنده خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» جلسه کمیته برنامهریزی شهرستان لنده امروز پنجشنبه ۲۶ تیرماه ۱۴۰۴ با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار لنده، اعضای شورای اداری شهرستان و اعضای شورای اداری باهدف بررسی بودجه ۱۴۰۴ شهرستان برگزار شد.
جهانگیر شاهینی با اشاره به سیاستهای کلی دولت در زمینه تخصیص منابع و تعریف پروژهها گفت: مبنای دولت بر عدم تعریف پروژه جدید است، چراکه هماکنون بیش از ۱۶۰۰ پروژه نیمهتمام در استان داریم که برای تکمیل آنها اعتبارات بسیار کلانی نیاز است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در بخش راه، تنها برای تکمیل پروژههای موجود، ۶۱ هزار میلیارد ریال نیاز داریم؛ در بخش آب، این عدد به بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد ریال میرسد و تکمیل پروژههای استانی نیز به حدود ۲۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد؛ باتوجهبه ظرفیت جذب پایین در یک سال بهخاطر وضعیت استان، باید اولویتبندی دقیق در پروژهها انجام شود.
شاهینی با بیان اینکه پروژههایی که امکان تکمیل آنها در سال ۱۴۰۴ وجود دارد باید در اولویت تخصیص بودجه قرار گیرند، افزود: در همین راستا، شهرستان لنده بدون احتساب محرومیتزدایی، ۵۲ درصد رشد بودجه داشته که معادل ۱۱۸ میلیارد تومان است و با درنظرگرفتن سهم محرومیتزدایی، این عدد بالاتر نیز خواهد رفت.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان با تأکید بر اینکه بیشترین رشد بودجه در استان مربوط به شهرستان لنده است، ادامه داد: رشد بودجه کلی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز بیش از ۸۰ درصد است و این فرصتی مناسب برای تسریع در تکمیل پروژههای نیمهتمام محسوب میشود.
وی با بیان اینکه اعتبارات باید به سمت پروژههای بزرگ و عامالمنفعه هدایت شود، گفت: همه دستگاهها باید با تمرکز بر اتمام پروژههای مهم و پرکاربرد، پیگیر جذب اعتبارات ملی است.
شاهینی در ادامه به پروژه لنده - تشان اشاره کرد و گفت: امسال بیش از ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه در نظر گرفته شده که از محل اعتبارات ملی تأمین میشود، بنابراین ضرورت دارد مسئولان محلی و استانی برای تخصیص این اعتبار پیگیریهای مستمر داشته باشند.
وی با تأکید بر لزوم هماهنگی مدیران کل با فرمانداران برای تخصیص اعتبارات، گفت: مدیران دستگاههای اجرایی موظف هستند در فرآیند پیگیری و جذب بودجه، هماهنگی لازم را با فرمانداران داشته باشند و نمیتوان اعتبار یک شهرستان را به شهرستان دیگر اختصاص داد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان همچنین از نهادهایی مانند بنیاد علوی و بنیاد برکت خواست پروژههای نیمهتمام خود در شهرستان لنده را مشخص و نسبت به اتمام آنها اقدام کنند.
شاهینی اظهار کرد: تخصیص اعتبارات شهرستانی بر اساس شاخصهای دقیق صورتگرفته و شاخص تملک استانی از پنج منبع اصلی بودجهریزی استخراج شده است؛ سهم هر شهرستان بر اساس پروژههای موجود و شاخصهای مشخص تعیین شده و امکان جابهجایی آن وجود ندارد.
وی در ادامه تأکید کرد: ۶۰ درصد اعتبارات مربوط به منابع ملی است و پروژههای استانی نیز تنها به ۳۱ دستگاه خاص تعلق میگیرد؛ ازاینرو، باید نگاه ویژهای به منابع ملی و ظرفیتهای حمایتی دستگاههای حامی توسعه در شهرستانها داشت.
شاهینی گفت: پروژههایی که دارای اعتبارات ملی هستند باید از سوی مدیران شهرستانی و استان پیگیری شوند تا علاوه بر جذب اعتبارات شهرستانی و استان از محل اعتبارات ملی نیز پروژهها تأمین اعتبار شوند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: بنیاد علوی و بنیاد برکت باید وضعیت پروژههای خود را مشخص کند و باید نسبت به اتمام این پروژهها اقدام کنند.
سید محمد تقوی در ادامه گفت: راه و آب دو مؤلفه مهم در کمیته برنامهریزی شهرستان لنده است که بیشترین سهم اعتبارات کمیته برنامهریزی را به خود اختصاص داده است.
فرماندار شهرستان لنده گفت: در حوزه راه پروژههای زیادی داریم که متأسفانه خیلی شاهد پیشرفت فیزیکی پروژهها راهداری در این شهرستان نیستیم.
وی افزود: بیش از ۶۵۰ میلیارد ریال مطالبات پیمانکاران که این حجم از بدهی متعلق به پروژههای چند سال گذشته است.
تقوی در ادامه گفت: میانگین پیشرفت پروژههای حوزه راهداری کمتر از ۳۰درصد است؛ ولی بیشترین حجم اعتبارات را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: در ششماهه گذشته در سطح شهرستان لنده بهخصوص در حوزه راههای روستایی متأسفانه شاهد بیتوجهی زیاد به این راهها هستیم که متأسفانه تمامی این مشکلات تحت عنوان مطالبات بر حق مردم انباشته شده است.
فرماندار شهرستان لنده گفت: در دو حوزه آب و راه بیشترین مشکلات را داریم که انتظار داریم شاهد حمایتهای ویژه استاندار و مدیرکل برنامه بودجه استان برای رفع مشکلات لنده داشته باشیم.
وی افزود: نگاه استاندار و مدیرکل برنامه بودجه استان عادلانه است؛ ولی باید به عمق محرومیتها و مطالبات برجایمانده توجه ویژهتری شود چرا که این شهرستانها جز شهرستانهای محروم است.
فرماندار شهرستان لنده تأکید کرد: کمیته برنامهریزی تعیینکننده سیاستهای برنامهریزی سالانه پروژههای اعتباراتی ادارات و سازمانها است.
تقوی خاطرنشان کرد: از حجتالاسلام سید محمد موحد نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی به واسطه حمایتهای خوبی که داشتند صمیمانه قدردانی میکنیم.
وی افزود: محور ارتباطی لنده به تشان یکی از مهمترین مطالبات مردم و مسئولان شهرستان و استان است که این مهم نیز در حوزه ملی در حال پیگیری است .
فرماندار لنده گفت: در بحث اعتبارات نفت نیز بیش از سه پروژه داریم که توسط نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی به طور ویژه موردحمایت قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: مدیران شهرستانی باید حجم اعتبارات طول سال خود را داشته باشند؛ ولی جای گلایه است که برخی از مدیران متأسفانه هیچ اطلاعاتی از پروژههای خود ندارند.
تقوی با گلایه از عملکرد برخی مدیران شهرستان لنده گفت: برخی از مدیران جرات ندارند با مدیران استانی ارتباط بگیرند و این یک فاجعه است و قابلقبول نیست.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- من خودم رو اهل کهگیلویه و بویراحمد میدانم
- شور جوانان گچسارانی در عزاداری محرم+ فیلم
- اهدای عضو جوان یاسوجی به ۳ بیمار نیازمند
- راهپیمایی جمعه خشم و نصر در کهگیلویهوبویراحمد
- فریاد مدافعان خانواده در باشت طنینانداز شد
- تحول اقتصادی لنده؛ 52 درصد رشد اعتبارات
- غرقشدگی بیامان؛ ۷ قربانی در کهگیلویه
- سرنوشت تلخ مسیر زخمخورده کوهنوردی یاسوج
- آغاز احداث پل نسه کوه جَوکار
- سقوط آزاد نماینده بویراحمد با ادعای تراز ملی!
- مشاهده بیشتر