رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/04/14 Saturday - 2025 05 July السبت ، 10 محرّم ، 1447
ساعت
1404-04-13 17:36 شماره خبر : 14183
امام‌جمعه لیکک مطرح کرد:

امام‌جمعه لیکک در خطبه‌های نماز‌جمعه گفت: رژیم صهیونیستی با حمایت و در نهایت با حمله آمریکا به جمهوری اسلامی ایران دنبال اهدافی بودند که به اهداف خود نرسیدند و این رژیم خبیث در جنگ ۱۲ روزه له شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ نمازجمعه سیزدهم تیرماه سال ۱۴۰۴ مصادف با هشتم محرم الحرام ۱۴۴۷ باحضور پرشور مردم شهر لیکک در مصلی امام رضا علیهم‌السلام برگزار شد.

امام‌جمعه شهر لیکک در خطبه‌های نمازجمعه این هفته با اشاره به فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی گفت: در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی هستیم و ماه محرم یک فرصت سلوک الی الله است.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صلواتی افزود: ماه محرم ماه تحول روحی، زمانی برای نو شدن، توجه قلبی و دلی به خداوند و به حجت خدا یعنی امام است.

وی گفت: اصحاب امام حسین قلب خودشان را به قلب امام پیوند زدند و این نقطه آغازین همراهی با امام است و ما باید بتوانیم در این ماه  بین خود و حضرت بقیه الله العظم از پیوند قلبی به سوی امام برخوردار شویم.

صلواتی راه پیوند با حجت خدا را دعا و نیایش دانست و گفت: راه پیوند با امام و حضرت بقیه الله العظم اشک ،ناله، زجه، زیارت، تبری و تولی است.

وی در ادامه افزود: اگر ما بتوانیم از شادی‌ها و غصه‌های دنیا فارغ شویم و غصه های خودمان را با غصه امام گره بزنیم و غم‌ها و غصه‌ها ما  به غم و غصه امام همراه می شود.

صلواتی در ادامه مهمترین حزن و غم را حزن بر سیدالشهدا برشمرد و افزود: یکی از مهمترین حزن و غم و غصه ها حزن بر سیدالشهدا علیهم السلام است و باید از دل یک ماه عزاداری ، سفر اربعین رفتن، زجه و سینه زنی و .... ما تولی و تبری بیرون بیاید که باید همین تولی و تبری انسان اصلاح میشود و در این ماه باید دل ها به سمت امام حسین برود تا شستشو و طاهر بشود.

وی در ادامه با اشاره به فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی گفت: اینک که در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی هستیم از همه مردم شریف بهمئی میخواهم حق ابولفضل العباس و امام حسین را در این ایام ادا نمایند.

امام‌جمعه لیکک دربخش دیگر سخنان خود جنگ ۱۲ روزه را تصریح کرد و گفت چرا و چگونه میگوییم اسراییل ازپای درآمد و له شد؟

صلواتی با اشاره به اینکه رسالت امروز ما روایت جنگ ۱۲ روزه است تصریح کرد: رژیم جعلی صهیونیست که امتداد شیطان امریکا در منطقه و نماد تمدن غرب و در واقع قلب تمدن غرب در منطقه است نماد جبهه باطل است.

وی افزود: ‌رزیم صهیونیستی با حمایت و در نهایت با حمله امریکا به جمهوری اسلامی ایران دنبال اهدافی بودند.

صلواتی اهداف رژیم اشغالگر و امریکای جنایتکار را تصریح کرد و گفت: رژیم اشغالگر با هدف تجزیه و خورد کردن ایران به اجزای کوچکتر، تضعیف کردن نظام مقدس، تسلیم کامل ایران، مهار قدرت ایران برای حفظ و بقای رژیم صهیونیست، شکل گیری خاورمیانه نوین با قدرت برتر صهیونیست و هژمونی آمریکا در منطقه، از کار انداختن ساختار سیاسی، نابودی توان موشکی، پهپادی، دفاعی و هسته‌ای ایران، براندازی نظام اسلامی، تغییر حکومت جمهوری اسلامی و ایجاد شکاف بین مردم و حاکمیت از طریق آشوب خیایانی بودند ؛ اما در این راه موفق نبودند.

وی با تأکید براینکه تأسیسات کلیدی فوردو و اورانیوم غنی‌شده ایران از بین نرفته است گفت: ترامپ نتوانست تأسیسات کلیدی فوردو و اورانیوم غنی شده ایران را از بین ببرد؛ بلکه توافق دیپلماتیک را هم از بین برد و تهران را به مسکو نزدیک‌تر کرده بود.

صلواتی در ادامه افزود: ترامپ با عملکرد خود نیروهای آمریکا در متطقه را به خطر انداخت و به گفته وزرای جنگ پیشین رزیم صهیونسیتی این جنگ با طرح تلخی برای آن‌ها به پایان رسید.

وی در ادامه با عنوان اینکه جنگ برای رژیم صهیونیست روزانه ۷۵۰ میلیون دلار هزینه دارد عنوان کرد: بسیاری از پایگاه نظامی و راهبردی رژیم صهیونیست مورد هدف قرارگرفتند و خسارات زیادی برای آنها برجا گذاشته شد و باعت شد زیرساختهای اقتصادی دچار آسیب فراران شود.

صلواتی ادامه داد: در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیست علیه مواضع ایران ۶۰ هزار کارخانه این رژیم تعطیل و باعث خروج سرمایه کارخانه داران از این رژیم شد.

وی افزود: ایران با نابود کردن دهکده فناوری اسرائیل هم رژیم اشغالگر را به شکست راهبردی کشاند تا پرچم سفید را بالا ببرد و هم زمان آتش‌بس را ایران معین کرد.

صلواتی در ادامه خاطر نشان کرد: رزیم اشغالگر به هیچکدام از اهداف خود در جنگ نرسیدند و این جنگ باعث نابودی و له شدن اسرائیل شد.

وی در ادامه با اشاره به اتحاد و انسجام ملی ایران گفت: در این جنگ ما هزینه دادیم، شهید دادیم؛ اما در مقابل، این شهدای سرافراز به ما امید، همبستگی و نیرو دادند.

صلواتی در ادامه گفت: امروز شهیدان باعث همدلی مردم شدند و این دفاع مقدس به ما نشان داد که معنویت و اتکا به خداوند تنها راه پیروزی است.

وی به نقش رهبر معظم انقلاب در جنگ اشاره کرد و گفت: مدیریت، حکمرانی الهی ایشان و عبور دادن ایران از بحران توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی بر همه اثبات شد و ما قدرت بلامنازع موشکی خود را به جهانیان اثبات کردیم.

صلواتی با اشاره به اینکه ما با دو قدرت 

اتمی جهان درگیر بودیم گفت: ما توانستیم امنیت دو قدرت اتمی جهانی را ازبین ببریم و شبکه موساد را از هم بپاشیم و امنیت آن‌ها را به چالش کشاندیم و رژیم اشغالگر را در نزد ملتهای آزاده دنیا خار و ذلیل کنیم.

وی در ادامه افزود: ما در آینده باید رویکرد هسته‌ای خود را تغییر دهیم و از شفافیت به سطح ابهام هوشمندانه حرکت کنیم، اتباع غیرمجاز را ساماندهی کنیم و با رسانه‌های رژیم مثل اینترنشنال مقابله نطامی کنیم.

خطیب جمعه لیکک گفت: باید از این اتحاد و انسجام صیانت کنیم و سطح پاسخ ما اطلاعاتی و نظامی باشد و نفوذ داخلی را پاکسازی نماییم.

صلواتی با تأکید براینکه رژیم اشغالگر با حمایت آمریکا از نابودی نجات پیدا کرد گفت: درست است جنگ ۱۲ روزه تمام شد و این رژیم با حمایت آمریکا از نابودی نجات پیدا کرد؛ اما شاید بعد از تجهیز قوا دست به جنایت و شرارت بزند که قطعاً ما برای پاسخ کوبنده‌تر از قبل آماده هستیم.

وی در پایان ضمن تشکر از نیروهای مسلح گفت: از استقامت، ایثار، سلحشوری، غیرت و شجاعت نیروی هوا فضای سپاه نیروی پدافند ارتش جمهوری اسلامی تقدیر و تشکر میکنم.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!