رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سه‌شنبه 1404/02/30 Tuesday - 2025 20 May الثلاثاء ، 22 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1404-02-30 17:00 شماره خبر : 12982
ترافیک بی‌پایان پایتخت طبیعت؛

مسئول معاونت عمرانی شهرداری یاسوج گفت: برنامه‌هایی جهت به‌کارگیری یک مشاور ترافیکی در روزهای آینده در دستور کار داریم که بعداز به‌کارگیری مشاور و ارائه طرح‌های در این خصوص می‌توان با کمک و تایید شورای ترافیک تصمیم‌گیری کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» یکی از قدیمی‌ترین میدان‌های شهر یاسوج همان میدان فلکه‌ساعت است که به منزله ترویج فرهنگ ایثار و شهادت همچنین زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهداء و ایثارگرانِ نیروی‌انتظامی نام و نماد این میدان از فلکه‌ساعت به میدان شهدای نیروی‌انتظامی تغییر یافت.

این میدان میان بلوار اصلی این شهر یعنی بلوار شهید مطهری واقع شده است، بلوار مطهری نیز یکی‌از بلوارهای بسیار قدیمی در شهر یاسوج است صبغه تاریخی آن به اولین روزهای تاسیس شهر یاسوج برمی‌گردد. این میدان بین دو خیابان سردار جنگل جنوبی و شمالی است که راه‌های مواصلاتی و در واقع یکی از پرترددترین مسیرهای شهر یاسوج محسوب می‌شوند، احداث، تغییر و نصب این المان و میدان آن به چیزی حدود ۱۰ سال قبل برمی‌گردد، این میدان با تمام زیبایی‌ها و مفاهیم خاصی که دارد باعث ایجاد مشکلات و معضلاتی در حوزه ترافیک و عبور و مرور خودروها، شهروندان و مسافران است.

کم‌عرض بودن خیابان‌های مواصلاتی همچنین کم‌عرض بودن دوربرگردان میدان و مشکلات دور زدن خودروها حول محور این میدان، بسته بودن ساعات مختلف در شبانه‌روز، وجود ایستگاه تاکسیرانی درست در کنار این میدان و صدها عامل دیگر سبب ایجاد گره‌های ترافیکی در ساعات مختلف شبانه‌روز در این مکان می‌شود و باعث مشکلات و به سبب آن باعث نارضایتی شدید مردم شده است.

این پایگاه خبری پیگیری معضلات و مشکلات شهری و مردمی و انعکاس آن به مسئولان جهت برطرف‌کردن آنان را رسالت خود می‌داند؛ از این‌رو اقدام به رسانه‌ای کردن مشکلات و معضلات شهروندان می‌کند.

خبرنگار میدانی پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» میان مردم رفت تا مشکلات و معضلات به وجود آمده در این نقطه از شهر را از زبان شهروندان بشنود.

عسکری یکی‌از رانندگان ایستگاه تاکسی‌رانی بلهزار گفت: بیش‌از پانزده سال است که مداوم بر سر این میدان مسافر سوار کرده‌ام، تا یاد دارم این نقطه از شهر در ساعات مختلف شبانه‌روز دچار مشکلات و معضلات زیادی از جمله گره‌های کور ترافیکی بوده است.

وی با ابراز ناراحتی گفت: مسئولان شهری باید بیشتر حواسشان به توسعه شهری و رفع مشکلات مردم و شهروندان باشد، بیش‌از ۶ دهه از شهر شدن یاسوج می‌گذرد ولی مرکز استان کهگیلویه و بویداحمد هنوز با شهرک‌‌های کوچک بسیاری از استان‌ها هم نمی‌تواند رقابت کند.

صفوی از مغازه‌داران یاسوجی در میدان شهدای نیروی انتظامی با بیان مشکلات و علت ترافیک در این نقطه گفت: عرض خیابان‌های سردار جنگل جنوبی و شمالی همچنین خیابان‌های اصلی در دوطرف بلوار شهید مطهری بسیار کم است، علاوه بر آن رانندگان نیز رعایت نکرده و پارک دوبله در دو طرف این خیابان دارند.

وی افزود: با وجود این معضلات وجود چنین مشکلاتی عادی است، از طرفی شهروندان ملزم به رعایت قوانین و از طرف دیگر مدیران شهری و راهنمایی و رانندگی می‌بایست اقداماتی در این خصوص صورت دهند.

وثوقیان از شهروندان یاسوجی گفت: مشکلات ما بیشتر مربوط به ترافیک‌های به‌وجود آمده در این نقطه است، عرض خیابان‌ها کم است و ایستگاه تاکسیرانی دقیقا در نزدیکی این میدان است همانطور که مشاهده می‌کنید میدان الان بسته‌است در واقع اگر این میدان در ساعات شبانه‌روز باز هم باشد سبب ایجاد ترافیک می‌شود.

وی افزود: علت چرایی این مسئله به مشکلات زیرساختی بر‌ می‌گردد مدیریت شهری باید برای رفع این مشکلات باید فکری اساسی کند. سال‌هاست این نقطه از شهر یاسوج درگیر این مشکلات است در واقع هم شهروندان و هم مدیریت شهری باید فکری به‌حال این موضوع کنند، در بسیاری مواقع ما شاهد دعاها و نزاع‌های خیابانی براثر همین ترافیک‌ها و تصادفات است.

شهرام ارجمند در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در این خصوص گفت: فعلا تا اطلاع‌ثانوی هیچ برنامه‌ای جهت تغییر و یا تعویض این میدان چه به جهت المان و چه به جهت شکل هندسی آن در دستور کار نداریم.

مسئول معاونت عمرانی شهرداری با اشاره به مشکل ترافیک در این نقطه از شهر گفت: با توجه به حضور ۲۴ ساعت پلیس در این نقطه خود ماموران طبق قوانین موظف به باز و بسته‌شدن این میدان جهت عبور و مرور خودروها و شهروندان‌اند.

وی افزود: بعصی‌اوقات و زمانی که در اوج ترافیک هستیم باز شدن این میدان جهت دور زدن ماشین‌ها مشکل ترافیک را دو برابر خواهد کرد علت آن‌هم وجود تقاطع ات و این تشخیص پلیس‌راهنمایی و رانتدگی است که چه زمانی بسته و جه زمانی باز باشد.

ارجمند گفت: هیچ برنامه تا اطلاع‌ثانوی جهت تغییر نداریم، ان‌شاءالله برنامه‌هایی جهت به‌کارگیری یک مشاور ترافیکی در روزهای آینده در دستور کار داریم که بعداز به‌کارگیری مشاور و ارائه طرح‌های در این خصوص می‌توان با کمک و تایید شورای ترافیک تصمیم‌گیری کرد.

طی تماس‌های مکرر خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» با رئیس‌پلیس‌ راهور استان پاسخی دریافت نشد، حق پاسخگویی در این خصوص برای مسئول محفوط می‌باشد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار