رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سه‌شنبه 1404/02/30 Tuesday - 2025 20 May الثلاثاء ، 22 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1404-02-30 17:11 شماره خبر : 12979
امام‌جمعه موقت شهر لیکک مطرح کرد:

حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالرضا موسوی‌منش مردمی بودن را یکی از مهمترین خصوصیات شهید رئیسی برشمرد و گفت: مردمی بودن شهید رئیسی باید برای همه ما و دولت‌ها الگو باشد.

امام‌جمعه موقت شهر لیکک در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»‌؛ ۳۰ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ را یکی از تلخ‌ترین اتفاقات تاریخ انقلاب اسلامی دانست و گفت: یکی از تلخ‌ترین اتفاقات تاریخ انقلاب اسلامی حادثه سقوط بالگرد حامل رئیس‌جمهور و هیئت همراه بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالرضا موسوی‌منش افزود: در این حادثه،کشورمان یکی از فعال‌ترین مسئولان خود یعنی شهید رئیسی را از دست داد.

وی با اشاره به ابعاد شخصیتی شهید رئیسی گفت: رهبر ‌معظم انقلاب از این تاریخ به بعد در سخنرانی‌های مختلف به تشریح ابعاد شخصیتی این شهید بزرگوار پرداختند.

موسوی‌منش مردمی بودن را یکی از مهمترین خصوصیات شهید رئیسی برشمرد و گفت: مردمی بودن شهید رئیسی باید برای همه ما و دولت‌ها الگو باشد.

وی با تأکید بر اینکه شهید رئیسی همواره میان مردم بود افزود: آیت‌الله شهید رئیسی باحضور خود در میان مردم همواره برای ملت احترام قائل بود و علاوه بر شنیدن مشکلات آن‌ها و دغدغه های رفع مشکلات مردم در سفرهای استانی مناطق محروم با مردم صادقانه سخن می‌گفت و مورد احترام ملت قرار داشت.

صراحت در اعلام مواضع انقلابی و دینی

امام‌جمعه موقت شهر لیکک صراحت در اعلام مواضع انقلابی و دینی را یکی دیگر از خصوصیات بارز شهید رئیسی برشمرد و گفت: شهید رئیسی در مواضع انقلاب و دین همواره با صراحت رفتار می‌کرد، به لبخند دشمن اعتماد نمی‌کرد وبه آنچه که اعتقاد داشت عمل می‌کرد.

موسوی‌منش افزود: شهید رئیسی با منش اخلاقی، اهل ذکر و دعا بودن، متواضع ، بردبار و با کرامت با مردم و حتی کسانی که به او تهمت می‌زدند رفتار می‌کرد.

وی شهید رئیسی را اهل ذکر و دعا دانست و گفت: این شهید بزرگوار با خدا معامله می‌کرد ارتباطش را با خدا برقرار کرد و همواره دنبال حل مشکلات کشور بود.

موسوی‌منش با اشاره به مسئولیت‌های متعدد شهید رئیسی و روحیه جهادی وی گفت: شهید رئیسی علی رغم اینکه رئیس جمهور بود یک جهادگر به تمام معنا بود و جهاد در راه خدا بهترین راه و روشی بود که شهید رئیسی همواره دنبال آن بود.

وی با اشاره به آیات متعدد قران در خصوص جهاد گفت: شهید رئیسی با اقدامات جهادی خود در دستگاه‌ قضا، تولیت آستان قدس رضوی و مسئولیت‌های دیگر همواره به آیات قران در خصوص جهاد و تقوی عمل کرد و در آخر مورد لطف خداوند قرار گرفت.

موسوی‌منش در پایان با اشاره به مراسم باشکوه تشییع پیکر شهید رئیسی افزود: حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع پیکر وی نشان‌دهنده محبوبیت این شهید بزرگوار در میان اقشار مختلف مردم بود.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار