رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/04/14 Saturday - 2025 05 July السبت ، 10 محرّم ، 1447
ساعت
1404-04-14 12:28 شماره خبر : 14215
نماینده بویراحمد در مجلس شورای اسلامی؛

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت:موشک‌های ما غریدند و نیروهای مسلح‌ ما شجاعانه جنگیدند و همه دنیا مشاهده‌گر آن بودند؛ما توانستیم از تمامیت ارضی، کشورمان، دینمان و ناموسمان دفاع کرده و اجازه ندهیم دست ناپاکان و بزدلان به آن برسد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» پیش از ظهر امروز مراسم تاسوعای حسینی با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان در مصلی امام‌خمینی(ره) شهر یاسوج برگزار شد.

در این مراسم ضمن عزاداری برای سید و سالار شهدا و ساقی تشنه لبان حضرت ابالفضل‌العباس(ع) به ذکر مصیبت، نوحه‌خوانی، سینه‌زنی و تجدید پیمان با مقام معظم‌ رهبری پرداختند.

محمد بهرامی در این مراسم ضمن تسلیت و تهنیت ایام گفت: رژیم‌صهیونی به پشتیبانی آمریکا و کشورهای متحدش سعی در تجاوز، نفوذ، ناامنی و غصب خاک کشور ما را داشتند  ولی اینطور نشد، چرا که ملت ما از اعتقادات بسیار قوی دینی برخوردار هستند و ملت ما تمامیت ارضی خود را هم دوست داشته و هم بر روی آن تعصی داشته و از آن با تمام توان دفاع خواهند کرد.

نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدوارم همه مسئولان در کنار مردم باشند آن‌چیز که مهم است این است که همه‌چیز برای مردم است، ان‌شاءالله اگر ما قدردان این مردم باشیم در کنار این مردم هیچ کسی نمی‌تواند به ما آسیبی برساند.

وی افزود: عزیزان مجلس با تمام توان و با شجاعت خاصی پای کار ماند و خیلی‌ها تهدید کردند که نمایندگان مجلس در صحن حضور نداشته باشند و سرمایه اجتماعی جامعه بودند همه در کنار هم در یک صحن کار خطرناکی بود ولی نمایندگان با یک جسارت و شجاعت خاصی پای کار ماندند.

بهرامی گفت: در جلسه روز آخر نیز خیلی‌ها انتقاد کردند و بنده ضمن تقدیر و تشکر بیان داشتم که مجلس کوتاهی نکرده است، شاید ما توقع داشته باشیم که مجلس و یا دولت مثل قبل روال عادی کاری و برنامه‌های خود را انجام دهد ولی این امکان‌پذیر نیست چرا که کشور ما درکیر جنگ است و مجلس و دستگاه‌های مختلف باید درگیر اضطرارها باشند.

وی بیان داشت: آنچه‌که امروز مهم است در اولویت اول امنیت کشور است. مصوباتی که در حوزه امنیتی کشور مورد نیاز بود با اکثریت آرا رای گرفت و در بحث تعلیق همکاری با آژانس نیز همه رای دادند و حتی یک رای مخالف و یا ممتنع نداشتیم، برای جلوگیری از اقتصاد و معیشت مردم نیز مصوباتی وجود داشت.

نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: آن چیزی که ما امروز باید به آن افتخار کرده و نباید دستاوردهای آن‌را نادیده و ناچیز بگیریم پیروزی ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه است.

وی بیان داشت: یک کشور همانند جمهوری اسلامی در مقابل چندین کشور ابر قررت جهانی همانند آمریکا، اروپایی‌ها که از رژیم‌صهیونی در این جنگ پشتیبانی می‌کردند و در آخر نیز خود آمریکا وارد جنگ با ما شد ایستادگی کرده و طی ۱۲ روز غوغا بپا کردند. کشورهایی که حدود ۴۰۰ سال بر روی این تکنولوژی‌ها کار کرده و از امکانات پیشرفته‌ای برخوردارند در مقابل کشورما که چندسالی است شروع به کار کرده است.

وی افزود: موشک‌های ما غریدند و نیروهای مسلح‌ ما شجاعانه جنگیدند همه دنیا مشاهده‌گر آن بودند. ما توانستیم از تمامیت ارضی، کشورمان، دینمان، ناموسمان و ... دفاع کرده و اجازه ندهیم دست ناپاکان و بزدلان به آن برسد، جنگی تحمیلی که آنان شروع کردند و ما با پیروزی بر کفار به پایان رسانیدیم، همه این‌ها با آن وجود است که ما تحریم هستیم و ما با این وجود و در این شرایط نیز چنین دستاوردهای بزرگی داشتیم.

نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی به رأی قاطع نمایندگان مردم در مجلس برای تعلق فعالیت با آزانس نیز اشاره کرد و افزود:مجلس شورای اسلامی هم در این جنگ سنگ تمام گذاشت و در این رأی گیری حتی یک رای مخالف هم نداشتیم.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!